Muhtardan korku tüneli teşekkürü

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Musa Akın Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkür etti.

Muhtardan korku tüneli teşekkürü
Alanya'nın Cumhuriyet Mahallesi'nden bulunan Gümüşdere köprüsünün altındaki tünel yıllardır evsiz vatandaşların, uyuşturucu madde kullananların uğrak noktası durumundaydı. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Musa Akın durumu Alanya Belediyesi'ne bildirdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel köprü altının hemen yeniden ıslahj edilmesini istedi. 

Harekete geçen ekipler köprü altında evsizlere ait eşyaları kaldırdılar ve çalışmalara başladılar. Çalışmalar sonucunda köprünün altındaki tünel normal bir görünüme kavuştu.

Çalışmalar için Alanya Belediyesi'ne teşekkür eden Muhtar Akın, " Yaklaşık üç yıldır tinerci, esrarcı, kendini asan, her türlü göçmen gibi insanların barınak yeri olan köprünün altına ıslah eden Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel ve ekibine, Fen İşleri Müdürü Özgür Bey'e Encümenimiz Alirıza Uğur'a, Tamirathane Şefi Vahap Bey'e ve emeği geçen herkese burayı ıslah edip bizi bu insanlardan kurtardıkları için teşekkür ederiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83