Muhtarın 'Taciz' isyanı

Tophane Muhtarı Erdoğan, "Mahallemde kapısına kilit vurulan polis kontrol merkezi yeniden açılsın ve kameralar yerleştirilsin" dedi

Muhtarın 'Taciz' isyanı
Alanya'nın Tophane Mahalle Muhtarı Halit Erdoğan, tarihi surlarla çevrili mahallesinde güvenlik sorunu olduğunu iddia etti. Tarihiyle bilinen Tophane Mahallesi'nde zaman zaman kimliği belirsiz kişi ve kişilerin bölgede gezi yapan bayanları taciz ettiğini ifade eden Muhtar Erdoğan, "Benim mahallemde bulunan güvenlik kamerası çalışmıyor. Ve tarihi bölgede bir tane olan kameranın bakım ve onarımının yapılması ve başka alanlara da kameralar konmasını istiyorum. Mahallemde güvenlik kamera noktalarının sayısı arttırılması ve bu konuda Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'den destek istiyoruz" dedi. 

"POLİS NOKTASI YENİDEN AÇILMALI"

Tophane Mahallesi'nde bulunan Polis Kontrol Noktası'nda polisin emekli olmasıyla bu noktanın kapatıldığını ifade eden Muhtar Erdoğan, "Alanya Emniyet Müdürümüz Haşim Çakmaklı'dan rica ediyoruz. Çünkü bu polis noktasının açık olduğu dönemlerde sabıkalı insanlar, bu bölgeye gelmekten çekiniyor ve suç ve suçlu insanlar, benim mahallemden uzak duruyordu. Ama o polis noktası ne zaman kapatıldıysa, o dönem sonrası ne kadar sabıkalı insan varsa benim mahallemde gezmeye başladı. Benim mahallem tarihi bir noktada olması sebebiyle insanlara, 'Neden buraya geliyorsun' deme hakkımız olmuyor. Esrar içen de Tophaye'ye geliyor, eroin içen de, kadınlarımızı taciz eden insanlar da bu bölgede bulunuyor. Bu da benim psikolojimi bozuyor. Ben artık bu tür insanların mahallemde barınmasını istemiyorum. Tophane'de kadınlarımız tacize uğramadan, çocuklarımız eroin ve esrar içen insanları görmeden özgürce yaşasınlar. Bu konuda Alanya Kaymakamımız Sayın Mustafa Harputlu, Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel ve Emniyet Müdürümüz Sayın Haşim Çakmaklı'nın desteklerini yanımızda hissetmek, eski ve özgürce insanların yaşadığı ve suçluların uzak durduğu Tophane'ye yeniden kavuşmak istiyoruz" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 12:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83