Musa Özdemir'le ilgili flaş karar

FETÖ iddiasıyla gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Tosmur eski Belediye Başkanı Musa Özdemir'e yurt dışı çıkış yasağı kondu

Musa Özdemir'le ilgili flaş karar

Büyükşehir Yasası ile mahalle olan Tosmur'un AK Partili eski belediye başkanı ve otel sahibi Özdemir, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY (Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) soruşturması kapsamında dün sabah saatlerinde evinde gözaltına alınmış, adliyeye sevk edilen Özdemir, savcılık tarafından serbest bırakılmıştı. Soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından Özdemir hakkında yurtdışına çıkış yasağı konulduğu öğrenildi.

banner111
ÖZDEMİR HAKKINDAKİ İDDİALAR
Özdemir'in, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporları, yapılan teknik takip ve ihbarlar sonucu 'FETÖ'ye mali destek sağlamak', FETÖ/PDY kontrolünde faaliyet gösteren ve Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Alanya Birleşik İşadamları Derneği'ne üye olmak suçlamalarıyla gözaltına alındığı iddia edilmişti. Özdemir ve aynı suçlamadan gözaltına alınan emlakçı H.G, sorgularının ardından Alanya Adliyesi'ne sevk edilmiş, savcılık Özdemir ve H.G'yi serbest bırakmıştı. 
 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 23:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83