MÜSİAD ailesi Alanya'da buluştu

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeler arası samimiyeti artırmak amacıyla düzenlenen geleneksel “MÜSİAD Tatil Haftası” programını Alanya’da gerçekleştirdi.

MÜSİAD ailesi Alanya'da buluştu
 MÜSİAD Genel Merkezi tarafından organize edilen yurt genelinden şube başkanları, üyeleri ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği programın, üyeler arası sevgi, muhabbet ve kardeşlik ortamının tesisinde faydalı olduğu ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu gözlemlendi.
MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın da ailesi ile birlikte katılım gösterdiği 3 gün süren “MÜSİAD Tatil Haftası” programında MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy ile yönetim kurulu üyeleri de ev sahibi pozisyonunda hazır bulundu. 
Durusoy ve yönetimi MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’a Alanya'nın tarımda ki vazgeçilmezi ve ilçenin bu anlamda tarımsal lokomotifi olan muz ve avokado bahçeleri gezdirildi. Kaan avokado ve muz yetiştiriciliği hakkın bilgi alarak bu ürünlerin ticari endüstrisinin geliştirilmesi üretim kalitesinin iyileştirilmesi noktasından MÜSİAD Alanya Şubesi ile çalışma yapılması konusuna önem verilmesi kararlaştırıldı. Katılımcılar tarafından, MÜSİAD üyelerinin böyle programlara ihtiyacı olduğu, üyelerin ailelerinin kimlerle çalıştıklarını, kimlerle programlara katıldıklarını görmeleri açısından faydalı olduğu dile getirildi. Bu tür programların artarak devam etmesi, kardeşlik ilişkilerinin artırılmasına ihtiyacımız olduğu belirtildi. MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, genel başkanın şube binasını ziyaret ettiğini belirterek, “sayın genel başkanımıza ilçedeki ticari faaliyetleri, turizm, tarım ve inşaat sektörü başta olmak üzere çeşitli bilgiler verdik.  Alanya şubesinin açılışının 5 Ekim’de yapılmasına genel başkanımızın programına uygun olarak kararlaştırdık. Şube açılışımıza başta genel başkanımız Abdurrahman Kaan olmak üzere şube başkanlarının büyük çoğunluğunun katılması bekliyoruz. MÜSİAD olarak hem ilçemiz hem de ülkemizin menfaatleri, gelişmesi ve ahlaki değerlerinin korunması noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Kaan Cuma namazını tarihi Süleymaniye Cami'nde kılarken MÜSİAD ailesi ile birlikte Alanya Kalesini gezdi. “MÜSİAD Tatil Haftası” etkinliği geçtiğimiz yılda Alanya’da yapılırken ilçe ekonomisi de turizm harcaması noktasında katkı sağlanmış oldu.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 16:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83