MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın öncülük ettiği ‘Zimem Defteri’ geleni kapsamında Alanya’da MÜSİAD tarafından 2 marketin veresiye defteri satın alındı.
Ramazan ayında borçlulara kolaylık sağlamak amacıyla Osmanlı döneminden beri esnaftan satın alınan ‘Zimem Defteri’ geleneği yaşatılıyor. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın öncülük ettiği kampa Alanya’da da destek buldu. MÜSİAD Alanya Şubesi bu mirası yaşatmak için 2 mahalle baklalının borç defterini satın aldı.
MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “Genel merkezimizin şubeleri ile birlikte yeniden ülkemiz gündemine soktuğu ecdadımız Osmanlı'dan miras kalan ‘Zimem Defteri’ geleneğini şehrimizde yaşatıyoruz. MÜSİAD Alanya Şubesi olarak 2 farklı marketten veresiye defteri satın aldık. Rabbim kabul buyursun inşAllah. Bu ecdat geleneğini bize yeniden hatırlatan başta genel başkanımız olmak üzere hayırda yarışan MÜSİAD şubelerimiz ve MÜSİAD Alanya Şubesi işadamlarımıza teşekkür ediyorum Rabbim birliğimizi daim etsin” dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 17:24
MÜSİAD Alanya'da 'Zimem Defteri' aldı

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Alanya'da evi uyuşturucu imalathanesine çevirmiş
2
Alanya'da berberler pazar günü onlar için...
3
İşte bugünün korona vaka ve ölüm sayısı
4
Dikkat! 65 yaş için sokağa çıkma saati değişti
5
CHP'den ulaşım esnafına destek
6
Yayla evlerini soyan hırsızlar yakalandı
7
Alanyaspor hazırlıklarını grup halinde yaptığı...
8
Berberlerin pazar çalışma saatine 65 yaş ve üzeri...
9
Rusya'da Alanya'yı üzecek anket
10
Böcek'ten ekonomik durum raporu
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER