MÜSİAD Alanya Vali Yazıcı'yı ziyaret etti

MÜSİAD Alanya Vali Yazıcı'yı ziyaret etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette vali yazıcıya meyve sepeti hediye edildi.


MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy ve beraberindeki heyet ile Alanya turizmi ve tarımı başta olmak üzere yaz dönemi projelerini ve 2021 yılının ikinci yarısındaki beklentileri değerlendirmek üzere Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette gündeme ilişkin istişare yapılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Durusoy, sayın valimizi ziyaret ederek MÜSİAD'ın devam eden çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Nazik ev sahipliği ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz" dedi.

banner111


Vali Yazıcı ise "Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy ve beraberindeki heyet ile Alanya turizmi ve tarımı başta olmak üzere yaz dönemi projelerini ve 2021 yılının ikinci yarısındaki beklentilerimizi değerlendirdik" ifadesini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83