MÜSİAD resmi açılışa hazırlanıyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi'nin açılışına hazırlanıyor.

MÜSİAD resmi açılışa hazırlanıyor
 MÜSİAD'ın sadece ekonomiyle, ticaretle bir sivil toplum örgütü olmadığını ifade eden MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, Alanya ile birlikte Türkiye'nin her yönüyle milli ve yerli duruşunun gelişmesi noktasında sorumluluk taşıyoruz. İnşAllah azimle mücadele edip üreterek yarınlara daha güvenle, daha inanarak bakacağız.
Gelişen, büyüyen, kalkınan güçlü bir ülkeye sahip olma gayretinde olacağız. Milletçe, sivil toplum örgütleri olarak bizlerinde fikirleri ve ürerime dayalı ekonomiye katkısı ve milli şuurlu toplum olarak karşılaştığımız sorunları birlikte aşacağız"dedi. 
MÜSİAD Alanya Şubesi üyeleriyle kahvaltılı  toplantı düzenlediklerini söyleyen Durusoy,  05 Ekim 2018 Cuma günü yapacağımız şube açılışımızı istişare ettik. Bu güzel programı organize ederek program sonunda üyelerimize iş hukuku konusunda toplantımıIn ev sahibi olan üyemiz avukat Cafer Aydoğan iş hukuku konusunda sunum yaptı. Hukuki bilgilendirmesi nedeniyle sayın Aydoğan'a üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Şube açılışımıza ilişkin katılımcılara yönelik çalışmalarımız ve davetlerimiz sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2018, 18:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83