NEDEN SOKAKTA YATTIKLARINI AÇIKLADI

Alanya'da bayram tatilinde bazı taticilerin neden sokakta kaldıklarını Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula açıkladı.

NEDEN SOKAKTA YATTIKLARINI AÇIKLADI

 Bayram tatilinde Alanya'da sokakta kalan vatandaşların durumu Alanya Belediye Meclisi'nde de gündeme geldi. 

banner111
CİMRİN'İN SORUSU

Meclisin Dilek ve temenniler kısmında söz alan Ak Parti'li Meclis Üyesi Şükrü Cimrin, "Bayram tatilinde Alanya'mıza gelen misafirler tarafından yeşil alanların ve parkların  gelişi güzel kullanılması, Alanya'mızda yaşayan vatandaşlarımızın tepkisini çekti. Belki maksadını da aştı biraz bu tepkiler. Şuanda bu konularla ilgili Zabıta denetimleri ve alınan önlemler yeterli midir?" sorusunu sordu. 

'OTEL VE PANSİYONLARDA BOŞ ODA YOKTU'

Cimrin'e Zabıtalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Mehmet Kula cevap verdi. Kula, "Ben bu park ve yeşil alanlarda yatan vatandaşlarla bizzat görüştüm. Onlar 'Bize boş bir tane pansiyon gösterin gidip orada yatalım. Cebimizde paramız var ancak yatacak yer yok' dediler. Yani bizim de vatandaşa yapacak fazla bir şeyimiz yoktu. Anlayışlı davranmak zorunda kaldık" diye konuştu. 

YÜCEL'DEN FEDEKAR PERSONELE ÖDÜL

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, "Bayram tatilinde Alanya'mızda herhangi bir olumsuzluk olmaması adına tüm personellerimiz hazır bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirdi. Bayram boyunca gece gündüz demeden çalışan personellerimizi de Allah izin verirse ödüllendireceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 18:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83