Öğrencilerden hayvan barınağı ziyareti

Alanya Belediyesi Demirtaş Hayvan Barınağı, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde küçük hayvan dostlarını ağırladı. Çeşitli okullardan gelen öğrenciler, barınaktaki hayvanlar için mama bağışında bulundu.

Öğrencilerden hayvan barınağı ziyareti
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Alanya’ya kazandırdığı Türkiye’nin en kapsamlı ve modern hayvan barınağı olan Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ziyaretçi akınına uğradı. Özel hazırladıkları dövizler ve mamalar ile Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gelen öğrencileri, Başkan Yücel kapıda karşıladı. Belediye Başkanı Yücel, öğretmen ve öğrencilere barınak ile ilgili bilgi verip, üniteleri gezdirdi. Alanya Belediyesi veterinerleri de öğrencilerin sorularını yanıtlayıp, onlarla yakından ilgilendi.

YÜCEL: “BU BARINAK HAYVANLARA VERDİĞİMİZ DEĞERİN EN BÜYÜK KANITIDIR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, barınakta yakından ilgilendiği öğrencilere hayvanları korumaları gerektiğini telkin ederken şunları söyledi; “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde değil her zaman hayvanlarımıza değer veriyoruz. Alanya’ya Türkiye’nin en modern ve en büyük barınağını kazandırdık. Hayvan sevgisi bilincini küçük yaşlarda çocuklarımıza vermeye çalışıyoruz. Bu konudaki etkinliklerimiz devam edecek. Alanya Belediyesi’nin hayvanlarla ilgili duyarlılığının en büyük kanıtı da bu gördüğünüz barınaktır.” dedi.

Ziyarette, özellikle yavru köpekler öğrencilerin ilgi odağı oldu. Köpeklerle yakından ilgilenen öğrenciler, yanlarında getirdikleri yiyeceklerle barınaktaki hayvanları beslediler.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83