'Öğretmenler Sadece Bugün Hatırlanmamalı'

İYİ Parti Alanya Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

'Öğretmenler Sadece Bugün Hatırlanmamalı'

Ziyaretin ardından açıklama yapan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, öğretmenlerin sadece bugün hatırlanmaması gerektiğini belirterek, “Bana bir harf öğretenin, kırk yıl kölesi olurum diyen Hz. Ali'nin (R.A.) verdiği değerle, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Dünya'nın her tarafında Öğretmenler, insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurudur' sözünü yolumuza ışık tutarak, öğrenim ve öğretime duyduğumuz hassasiyetimizi sürdüreceğiz” dedi.

“Öğretmenler el üstünde tutulmalı”

banner111

Öğretmenlerin her zaman el üstünde tutulması gerektiğine vurgu yapan Apaydın sözlerine şu şekilde devam etti: “Geleceğimizi tayin edecek çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi geçim sıkıntılarıyla, atanma problemleriyle yipratmak yerine, el üstünde tutulup, geleceğimizi aydınlatmaları için refah seviyesinde yaşamaları, problemlerinin çözülmesi millet olarak hepimizin sorumluluğundadır. Haklarını gözetmek, haklarını almaları için seslerini duyurmak hepimizin boynunun borcudur. Emanetimizi yetiştiren, kutsal vazife üstlenen öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.”

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 15:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83