ÖHEP Orhan Kemal'in oğlunu ağırladı

Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor.

ÖHEP Orhan Kemal'in oğlunu ağırladı
Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor.

ÖHEP Okulları konferans salonunda gerçekleşen söyleşinin konuğu bu kez yazar; roman, hikaye, oyun ve şiir gibi farklı tarzlarda birçok esere imza atmış Türk edebiyatının büyük ustalarından Orhan KEMAL’in oğlu Işık ÖĞÜTÇÜ idi.

Orhan KEMAL’in hayatı, eserleri ve anıları üzerine bir söyleşi gerçekleştiren Öğütçü güler yüzlülüğü, samimi ve içten tavırları ile ÖHEP’li öğrencilerin gönlünü fethetti.Orhan KEMAL'in Nazım HİKMET ile ilgili anıları ise söyleyişi de önemli anlardandı. ÖHEP'li öğrencilerin Orhan KEMAL'e dair sorularını da yanıtsız bırakmayan Öğütçü daha sonra öğrenciler için kitabını imzalayarak okuldan ayrıldı.

Işık ÖĞÜTÇÜ kimdir?

1 Kasım 1957 yılında İstanbul’da doğan Öğütçü Orhan KEMAL ailesinin 4.çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. İlkokulu üç farklı okulda okuyan Öğütçü ortaokul öğrenimi sırasında babasını kaybetti. İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Fakültesinden mezun oldu. Mesleği ile ilgili uzun yıllar çalışan Öğütçü emekli olduktan sonra Orhan KEMAL müzesini açtı. Evli ve bir çoçuk babası olan Öğütçü’nün yayınlanmış 3 kitabı bulunmakta.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 10:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83