OKUL ÖNCESİ DİN ÖĞRETİM PROJESİ HAYATA GEÇİRİYOR

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven, Kuran Kurslarında yaş sınırlamasının kaldırılması üzerine, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan “Okul Öncesi Din Öğretimi Projesi” çerçevesinde, 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik hazırlanan Kuran Kursu sınıfının açılışına katıldı.

OKUL ÖNCESİ DİN ÖĞRETİM PROJESİ HAYATA GEÇİRİYOR

Alanya Oba İzzet Azakoğlu Kız Kuran Kursu’nda 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik Kuran Kursu sınıfının açılış töreni İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Erkek Kuran Öğreticisi Aykut Gök tarafından Kuran okunması ile devam eden tören, protokol konuşmalarının yanı sıra çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

banner111
Açılış konuşmasını yapan Alanya Müftüsü Mustafa Topal, Alanya'daki Kuran Kursları hakkında bilgi verdik. Müftü Topal, "Alanya'da birçok Kuran Kursumuz mevcut ve bunlar da çok kaliteli eğitimler veriyor. Şimdi de okul öncesi çocuklarımız için böyle bir çalışmaya yer verdik. Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven’e bu konuda da destek oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.




CEYLAN TANRISEVEN "ÇOCUKLARIMIZI KURAN KURSLARINDA GÖRMEK BİZLERİ MUTLU EDİYOR"

Ceylan Tanrıseven yapmış olduğu konuşmada, "Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Alanya Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven'in sizlere selamını getirdim. Çocuklarımızı bu kurslarda görmek bizleri çok mutlu ediyor, bu sayede çocuklarımız küçük yaşlarda Kuran öğrenmeye ve dinimizin temel prensiplerini öğrenmeye başlıyor " dedi.

Protokol konuşmalarının ardından çocukların sergilediği gösterilere geçildi.


ÇOCUKLARDAN ETKİLEYEN GÖSTERİ

4-6 yaş arasındaki öğrencilerin şiir, dua okuması ve çeşitli gösterileri ile devam eden program, gelen misafirlerden tam not aldı. Davetliler tarafından beğeni ile izlenen gösteriler esnasında çocukların heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okundu.




AÇILIŞI BAYAN TANRISEVEN YAPTI

4-6 yaş arası okul öncesi çocukların Kuran öğrenmeleri için düzenlenen 20 kişilik sınıfın açılış kurdelesini Ceylan Tanrıseven ile birlikte diğer yetkililer kesti. Kursta sınıflar tek tek gezildi ve miniklerle tatlı sohbetler yapıldı. Alanya Müftülüğü Oba İzzet Azakoğlu Kuran Kursunda 4-6 yaş gurubunda, 13 minik öğrenci eğitim öğretim görüyor.


Kuran Kursu sınıfının açılış törenine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven’in yanı sıra Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Alanya Eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve öğrencilerle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı



Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 15:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83