Otobüsleri Başkan Türel'e şikayet etti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Üyesi, Turizmci Taylan Gündeşlioğlu geçtiğimiz gün gündeme getirdiği otobüs kornalarını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e şikayet etti.

Otobüsleri Başkan Türel'e şikayet etti
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Üyesi, Turizmci Taylan Gündeşlioğlu geçtiğimiz günlerde bir şikayetini dile getirmişti. Alanya'daki otobüslerin havalı kornalarından şikayetçi olan Taylan Gündeşlioğlu, her durakta her ışıkta aynı sesi duymaktan bıktığını söylemişti. 

Gündeşlioğlu, "Şu otobüslerdeki havalı kornaları şehir içinde çalan şöförler, her durakta her kırmızıda hiç mi utanmıyorsunuz siz ya? Bu kadar cahil mi olunur arkadaş ya? Eskiden ceza uygulanırdı düzelmişti. Bence ceza falan değil önce toplu taşımalarla ilgili belediye söktürecek bunları. Sadece küçük kornalar kalacak ve de çok ağır cezalar verilecek. 1990'larda bile tura giderken turiste saygıdan bu kornaları kullandırmıyorduk. İleriye gideceğimize geriye gidiyoruz Alanya." dedi.

Gündeşlioğlu konuyla ilgili şikayetini sosyal medya aracılığıyla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e bildirdi. Gündeşlioğlu şikayetinde, "Başkanım bir otobüs şikayeti değil bu. Komple otobüslerin havalı korna kullanmasını yasaklayın lütfen. Zaten gerek yok şehir içinde. Şehir dışı için havalı şehir içi için küöük kornalarıda var fabrika çıkışı. Bilerek milleti ya da öndeki sürücüyü rahatsız etmek için özellikle kullanıyorlar. Yani havalı korna yasaklansa ikinci kornaları var zaten." dedi. 

Gündeşiloğlu'na cevaben ise denetimlerin arttırılarak kullananlara ceza verileceği belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 17:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83