Özçelik: Hizmetlerimiz herkese ulaşacak

Özçelik: Hizmetlerimiz herkese ulaşacak

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Hakla, adaletle ve şeffaflıkla belediyeyi yöneterek, hizmetleri  herkese ulaştıracaklarını söyleyen Özçelik, "Bizim dönemimizde tüm Alanya hakkını alacak" dedi.

banner111

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik’in, görüş alışverişinde bulunmak ve işbirliği halinde çalışmalar yapmak amacıyla sürdürdüğü Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretlerinin bir diğer adresi Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alanya Şubesi oldu. Dernek binasında üyelerin geniş katılımıyla gerçekleşen ziyarette Özçelik ve beraberindeki heyeti, Dernek Başkanı Meral Altun karşıladı. Son derece samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Altun, "Cem Evi'mizin yapımı devam ediyor. Bitmesine az kaldı. Belediye Başkanı seçildiğinizde kapınızı çalarak, tebrik ziyaretine geleceğiz" dedi. Dernek üyeleri ise Başkan Adayı Özçelik'ten, emeklilerin faydalanması amacıyla sosyal tesis ve alanların yapılması, Cem Evi'ne ulaşımda kolaylık sağlanması ve  düzenledikleri kurs çalışmaları için mekan ya da alanlar talep etti.


KİŞİYE GÖRE HİZMET YOK
Halkın cebini yormadan sosyal alan ve tesisleri hayata geçireceklerini kaydeden Özçelik, "Belediyenin herkese yetecek imkanları var. Kazandıktan sonra hiçbir kimseyi unutmayacağız. Kişiye göre değil, her kesime göre hizmet yapacağız. Bizim yönetimimizde herkes hakkını alacak" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83