Pazarcıların kapalı pazar sevinci

Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Vekili Nazmi Karakan, Salı Pazarı'nın kapalı pazara dönüştürülmesi projesi için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür etti.

Pazarcıların kapalı pazar sevinci

 Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Vekili Nazmi Karakan ve Alanya Sanayi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkan Yardımcısı Nazmi Karakan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in kapalı salı pazar projesinin pazarcı esnafını sevindirdiğini belirtti. Pazarcı esnafının en büyük arzusunun kapalı pazar yerlerine kavuşmak olduğunu belirten Karakan, "Bu konuda ilk adımı sayın başkanlarımız attı. Tüm esnaflarımıza alanyamıza hayırlı ugurlu olsun. Öncelikle Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e ve Alanya Belediye Başkan Yardımcımız Adem Er'e, Kapalı Pazar yeri porejesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza esnafımız adına çok çok teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun sayın başkanlarım" dedi. 

banner111

EN KISA SÜREDE İHALEYE ÇIKIYOR

Dün Alanya Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er ve diğer kurum amirleri ile Ucuz halk pazarına giderek hem ucuz halk pazarı hemde kapalı pazar yeri projesiyle ilgili bilgi veren alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Balık Hali’nin yanında bulunan Salı Pazarı yerine kapalı pazar yeri projesinin kısa zamanda ihaleye çıkarılacağını belirterek, "Mevcut pazar alanının yağmurdan ve güneşten etkilenmemesi, modern, düzenli ve konforlu kullanımı için yanları açık üstü kapalı pazar yeri projelendirilmiştir. Halkımızın kapalı alanda düzenli bir şekilde alışveriş yapabileceği alan, çok amaçlı olarak değerlendirilecektir” demişti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2017, 08:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83