'PLAJDA 150 METRE ŞARTI GETİRELİM'

"Sahilde büfesi olan iskele istiyor. Böyle bir şey yok" diyen Başkan Yücel, "150 metrelik mesafe korunmalı. Böyle olursa Mahmutlar'da vatandaş denize bile giremez" dedi.

'PLAJDA 150 METRE ŞARTI GETİRELİM'

 Alanya Belediyesi Meclisi Haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığındaki toplantıya mazeret belirten  MHP'li Abdullah Sönmez, CHP'li Eray Erdem, AK Parti'li Ertuğrul Akay, Emin Hatipoğlu ve Gökçen Nazifoğlu katılmadılar. Toplantıya meclis üyeleri ve halkın Ramazan ayını tebrik ederek başlayan Başkan Yücel, "Bu yıl gerçekleştirdiğimiz '16'ncı Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'ne katılan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Çok renkli, seviyeli ve kaliteli bir etkinlik oldu. Multigroup Alanyaspor'un da Süper Lig'e çıkmasını da tebrik ediyor ve emeği geçenlere de çok teşekkür ediyorum. İstanbul'da meydana gelen saldırı sonucunda 7 güvenlik görevlisi ve 4 vatandaş yaşamını yitirdi. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum" dedi.  

banner111
'SON SALDIRI DERİNDEN YARALADI' 

AK Parti Grubu adına konuşan Kerim Başkaptan da, "Multigroup Alanyaspor herkesi sevindirdi. Takımın bundan sonraki başarıları da bizleri gururlandırır, mutlu eder. İstanbul'da meydana gelen saldırı bizi derinden yaraladı. Festival çok güzeldi. Teröre rağmen böyle bir festival yapılması Alanya ve Antalya'nın güvenli olduğunu ortaya koydu ama son saldırı bizi derinden yaraladı" şeklinde konuştu.  

'ÜZERİMİZDE KARA BULUTLAR DOLAŞIYOR' 

CHP'li Erdoğan Toktaş da, "Festival çok güzeldi. İstanbul'da bir saldırı yaşandı. Saldırıda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ülkemizin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Kara bulutların ülkemizi terk etmesini, güneşli günlerin gelmesini diliyoruz" diye konuştu.  

'SALDIRILAR BÖLGEMİZİ İLGİLENDİRİYOR' 

MHP'li Mustafa Tuna da, "Terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Turizm sezonunun başlangıcında yapılan bu saldırılar bölgemizi de ilgilendiriyor. İnşallah bu son olur. Multigroup Alanyaspor'la Süper Lig'de yeni bir sezona girer, şampiyonluğa oynarız" dedi. 

'HERKES ALANYA'YLA KARDEŞLİK İSTİYOR' 

Grup sözcülerinin ardından konuşan Başkan Yücel, "Her gittiğim fuarda şehirler Alanya'nın kardeş şehri olmak istiyor. Bizim 24 kardeş şehrimizin olduğunu, bunu zamana yaymak gerektiğini söylüyorum. Benim fikrimce birkaç tane de Türki cumhuriyetlerden kardeş şehir edinilmeli. Alanya dünyanın en güzel şehri. Diğer şehirlere gittiğim zaman Alanya'yı daha da çok seviyorum" şeklinde konuştu.  

'BÜFESİ OLAN İSKELE İSTİYOR' 

Daha sonra İmar ve Bayındırlık Komisyonu kararlarına geçildi. Gündem maddelerinde iskele ile ilgili bir konu üzerine Başkan Yücel, "Sahilde büfesi olan iskele istiyor. Butikçi iskele istiyor. Böyle bir şey yok. 150 metrelik mesafe korunmalı. Böyle olursa Mahmutlar'da vatandaş denize bile giremez. Gelecek mecliste 150 metre zorunluluğu getirelim. Prensip kararı alalım. Birine verip birine vermeme lüksümüz olmasın" şeklinde konuştu.   

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 18:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83