'Polisimizin her zaman yanındayız'

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar ve yönetimi, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı'yı makamında ziyaret ettiler.

'Polisimizin her zaman yanındayız'

 Geçtiğimiz aylarda Alanya İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Çakmaklı'yı, Ülkü Ocakları Başkanı Çınar ve yönetimi ziyaret ederek, sohbette bulundular.  Ziyarette, ülkemizin yaşadığı zorlu süreç hakkında  değerlendirmelerde bulunularak, ülke için birlik ve beraberliğin öneminin yaşadığımız süreçte ve coğrafyadaki önemine değinildi.

banner111
Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar şu açıklamada bulundu: "15 Temmuz hain FETÖ Darbe Girişimi sonrası, milletimizin göstermiş olduğu refleks, bu milletin içindeki birlik ve beraberliğin göstergesidir. Liderimiz Devlet Bahçeli beyin tutumu, ülkücü camianın bu vatan için vazgeçilmez bir kuruluş olduğunun göstergesidir.  Biz ülkü ocakları olarak, her zaman güvenlik güçlerimiz ile uyum içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Emniyet ya da askeriyenin içindeki gerçek vatanseverler ile hainleri belirlenirken çok titiz davranılmalıdır. Bir kez daha görüldü ki Ülkücüyüm diyenlerin bu hainlerle hiçbir zaman bir ilişkisi kurulmamıştır. Ülkücüler bu vatana kul olur, gazi olur, şehit olur ama asla vatan haini olmaz.' 
Çınar, Çakmaklı'nın misafirperverliği için teşekkürlerini iletip, tekrardan hayırlı olsun temennilerini bildirdikten sonra ziyaret sonlandırıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 17:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83