PROTESTO İÇİN ANTALYA'YA GİTTİ

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü G20 toplantısı kapsamında Türkiye’ye gelen Amerikan Başkanı Barrack Obama’yı protesto etmek için Antalya’ya gitti.

PROTESTO İÇİN ANTALYA'YA GİTTİ
Alanya’dan Türkiye Gençlik Birliği’yle hareket eden 60 kişilik partili heyeti Antalya Büyükşehir belediyesi önünde gerçekleştirilen protesto ve ardından Cumhuriyet Meydanına gerçekleştirilen yürüyüşüne katıldı. Yürüyüş sonrası basına açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Alanaya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu şu değerlendirmelerde bulundu. Güzel Antalya’mız Dünya’nın en büyük terör örgütü Amerika’nın başkanı Barrack Obama’yı ağırlıyor. Ülkemizde ve dünya’da bir çok terör örgütünü destekleyen, ülkemizde ve dünya’da bir çok eylemler tertipleyen bu kanlı terör örgütünü ve başkanını ülkemizde istemediklerini belirten Kurtoğlu “kendi ortaklarıyla birlikte ülkeleri karıştırmak için kurdukları örgütler bugün dönüp dolaşıp kendilerini vuruyor. Olan bu hesaplaşmalarda masum inlara oluyor dedi”.
İlçe Başkanı Kurtopğlu sözlerine şöyle devam etti.
Fransa’nın Başkenti Paris’te Terör örgütü İŞİD tarafından gerçekleştirilen İnsanlık düşmanı katliamı , Nerede olursa olsun Masum insanların yaşam haklarına son veren bu vahşi insanlık dışı tecavüzü şiddetle lanetliyoruz. 
Bilindiği gibi bölgemiz ve Ülkemiz bu acılarla kavrulmaktadır.Günümüzde terörü Asimetrik savaş aracı olarak Dünya gündemine sokanlar Emperyalist ülkelerdir.Kendi ifadeleri ile hizadan çıkan ülkeleri kendi hizalarına getirmek için başvurdukları bu kahpe yöntemleri genelde mazlum milletlerin devletlerine karşı kullandıkları hepimizin malumudur. 
Dünya Emperyalist sisteminin jandarması ABD ve İşbirlikçisi emperyalist Avrupa ülkeleri dünyadaki terörün ve terör örgütlerinin oluşması ve devamı için her şeyi yapmışlardır ve halen yapmaya devam etmektedirler.Bu böyle olmasa binlerce kişiden oluşan terör örgütlerinin beslenme ,barınma  ve savaş araç gereçlerini sağlayan kaynağı olmadan bir gün bile ayakta duramayacağı her kesin malumudur.
Bölgemiz ve ülkemizde bölücü ve yobaz terörü açıktan destekleyen ABD ve AB ülkeleri başımıza bela ettikleri bölücü PKK örgütü ve İŞID ın elindeki modern silahların tedarikçisi olduklarını açıklama pişkinliği gösterebilmektedirler .Teröristlerin elindeki Milan,Stınger,Tow Füzelerini veren bunlardır , vermedikleri kıtalar arası balistik füzeler kalmıştır yakında bunu da verirlerse şaşırmamak gerekir.
Anlaşılan O ki ABD Emperyalizminin bölgemizde başta komşumuz Suriye de yeni uygulamaya sokmaya çalıştığı planlarına karşı Fransa’dan isteksiz bir tavırla karşılaşmış olmalı ki hizaya getirmek için denetimindeki terörü Paris işareti vermiştir.böylece Avrupa’daki işbirlikçilerine de Çizgiden çıkmayın uyarısı yapmış olmuştur.Durumun bizce özeti budur.
Bütün dünya insanlık ailesi Terörü besleyen başta ABD olmak üzere onun işbirlikçilerine karşı kesin önleyici beraberlikler oluşturması ve mücadelesi bu insanlık dışı kahpeliklerin sonunu getirecektir.başka çare yoktur.Her zaman olduğu gibi biz Vatan partililer olarak bu mücadelenin en önünde olacağız Değerli vatandaşlarımızın bilgisine sunarız Saygılarımızla, diyerek tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83