Protez kol bekleyen Fatma için kampanya

Beş yıl önce sağ kolunu kaybeden ve protez takılması hayali ile yaşayan ancak istenen 50 bin Euro’yu (280 bin TL) karşılayacak güçleri olmayan Fatma Özdemir’in sesini Gündoğmuş Kaymakamlığı duydu. Fatma ve babasını makamından ağırlayan Kaymakam Karahan, tedavi masraflarının karşılanması için hesap numarası açıldığını duyurdu ve yardımseverlere çağrıda bulundu.

Protez kol bekleyen Fatma için kampanya
KAYMAKAMLIK HAREKETE GEÇTİ

Gündoğmuş’un Çiçekoluk Mahallesi’nde beş yıl önce üç köpeğin saldırısına uğraşması sonucu sağ kolunu kaybeden 18 yaşındaki Fatma Özdemir için Gündoğmuş Kaymakamlığı harekete geçti. Çiçekoluk Mahallesi’nde çobanlık yapan ailesiyle yaşayan Fatma Özdemir, yetkililerin tavsiyesi üzerine 18 yaşına gelince protez takılması hayali ile yaşıyordu. Ancak takılacak olan protez için 50 bin Euro (280 bin TL) istenmesi Fatma’nın umutlarının kesilmesine neden oldu. 
HESAP NUMARASI DUYURULDU
50 bin Euro tutarındaki protezi almaya gücü olmadığını söyleyen Baba Ramazan Özdemir, devletten ve hayırseverlerden yardım istedi. Gündoğmuş Kaymakamı Nursel Karahan, “Sağ tarafım bomboş. Hayatım değişti” diyen Fatma Özdemir’in sesini duydu ve protez kolun takılması için Kaymakamlık olarak kampanya başlattı. Kaymakamlık nezdinde Fatma Özdemir adına açılan hesap numarası şöyle:  
Gündoğmuş Ziraat Bankası Şubesi IBAN :TR510001000661459122885006---

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2018, 17:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83