RAMAZAN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Alanya’da resmi bayram kutlaması protokol, siyasetçiler ve vatandaşların katılımı ile coşku içerisinde gerçekleşti. Mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle Alanya Belediye Düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma programına katılım yüksek oldu.

RAMAZAN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, İlçe Protokolü ve Yargıtay Daire Başkanı Hüseyin Eken’in de katıldığı resmi bayramlaşma programına halkın ilgisi büyük oldu. Belediye Düğün salonu bayramlaşma programına katılan vatandaşlarla doldu taştı.

banner111
Bayram günlerinde vatandaşları sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmaya çağıran Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Ramazan Bayramında, yüce dinimizin tavsiye ettiği gibi herkesin birbiriyle kucaklaşmasını ve tüm toplumumuza dayanışma ve yardımlaşma havasının hâkim olmasını temenni ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı bu güzel bayram günlerinde sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmaya çağırıyorum. Dayanışmamız, birbirimize olan yakınlığımız, millet olarak en önemli güç kaynağımızdır" dedi.

HUZUREVİ ZİYARETİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve ilçe protokolü bayramlaşma programının ardından Huzurevi sakinlerini de ziyaret ettiler. Huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaşarak sohbet eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Bugün buraya kalabalık bir heyet ile gelerek sizleri ziyaret etmek istedik. Sizler, bizler için değerlisiniz. Hepinizin mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım” dedi.

Huzurevi sakinleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve protokole Bayram ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çeşitli vesileler ile kendilerinin hatırlanıp ziyaret edilmelerinden dolayı memnuniyetlerini belirttiler.

CEZAEVİ ZİYARETİ

Ramazan bayramı programı çerçevesinde, Mahmutlar L Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumunu da ziyaret eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Yargıtay Daire Başkanı Hüseyin Eken ve ilçe protokolü, tutuklu ve hükümlülerle bayramlaştı. Kaymakam Tanrıseven, cezaevinde kalanlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, önümüzdeki bayramları aileleri ve sevdikleri ile geçirmeleri temennisinde bulundu.

TANRISEVEN’DEN MAHKÛMLARA “UMUDUNUZU YİTİRMEYİN”

İnsanların hayatında inişler ve çıkışlar olduğunu belirterek cezaevi süresinin de muhasebe yapmaya imkân verdiğini söyleyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Alanya’yı yönetenler olarak bugün sizleri ziyaret etmek ve bayramlaşmak istedik. Yanımızda değerli misafirimiz, Yargıtay Daire Başkanı Hüseyin Eken Bey'de var. Öncelikle bayramınızı kutluyoruz. Ne kadar sıkıntı olursa olsun geleceğe dair ümitlerinizi kaybetmeyin. Her zaman ümidiniz var olsun. Allah bundan sonraki bayramları ailelerinizle birlikte geçirmeyi nasip etsin” dedi.

ZİYARETLER KOLLUK KUVVETLERİ İLE DEVAM ETTİ
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve ilçe protokolü bayramlaşma ziyaretlerine Mahmutlar Jandarma Komutanlığı ve Saray Polis Karakolu ile devam etti.

Görevi başındaki güvenlik güçlerinin bayramını kutlayan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Yapmış olduğunuz bu ulvi görevde Allah sizin yar ve yardımcınız olsun. Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ve ilçe protokolü’nün ziyaretinden dolayı mutluluklarını gizleyemeyen güvenlik güçleri, Kaymakam Tanrıseven başta olmak üzere diğer protokol üyelerine teşekkür ettiler.

BAYRAMDA ŞEHİDİMİZİN AİLESİ UNUTULMADI

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve ilçe protokolü bayramlaşma ziyaretlerinin son durağı Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik operasyonlar sırasında şehit düşen Şehit Özel Harekât Polis Memuru Coşkun Nazilli’nin baba evi oldu.

Şehit Özel Harekât Polis Memuru Coşkun Nazilli’nin baba ocağını protokol üyeleri ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, “Her türlü sıkıntınızda yanınızdayız. Sizler bu vatan için evladınızı şehit verdiniz. Devletimizin görevlileri her zaman emrinizdedir. Bizlerde her türlü hizmetiniz için buradayız” dedi.

Şehidin abisi Mustafa Nazilli, Kaymakam Tanrıseven’e ve ilçe protokolüne kendilerini ilk günden bu yana yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Alanya Belediye Düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma programı ve yapılan Ramazan bayramı ziyaretlerinde, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akbaba, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yargıtay Daire Başkanı Hüseyin Eken, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Diğer Daire Amirleri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile birlikte siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2016, 00:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83