Rüzgar'dan Alanya çiftçilerine mesaj var

Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar ,’14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Rüzgar'dan Alanya çiftçilerine mesaj var
Mehmet Rüzgar mesajında; “Ülkenin sosyo-ekonomik kalkınmasında öncü sektör olan tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren tüm çiftçilerimiz, dünyada ve ülkemizde kırsal hayatın sürekliliğinin sağlanmasında en önemli rolü üstlenmektedir. Özellikle turizmin yanı sıra, ilçemiz Türk tarım sektöründe sahip olduğu konumu, ürün çeşitliliği ve tarımsal üretim değeri ile ön plana çıkmaktadır. Özellikle ilçemizde her geçen gün artan gelişmiş tarım üretimi ile bölgemizin konumu, her geçen gün önemi artmakta. Hiç şüphesiz elde edilen bu başarıda özveriyle çalışan, yenilikleri benimseme gayreti ve isteği ile tarımsal faaliyetleri sürdüren, çağın ve dünya pazarlarının gerektirdiği koşullara adapte olmayı başarabilmiş bölgemiz çiftçilerinin payı büyüktür. Özveri ile çalışan, çiftçilerimizin sevinçlerinde, mutluluklarında, üzüntülerinde ve her türlü sorunlarının çözümünde İlçe müdürlüğü olarak daima yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim.

Bu vesileyle toprağı alın teriyle işleyerek yetiştirdiği ürünlerle insanlığın gıda ihtiyacını karşılayan tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü kutlar, bereketli bir yıl geçirmelerini temenni ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2017, 10:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83