Şahin: Biz Alanya'nın hamalıyız!

Gazetecilerle bir araya gelen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, ""Her krizde ALTSO vardı. Biz biliriz demedik. Herkesle, siyasi partilerle istişare ettik. Projeler bitti ama çalışmaya devam edeceğiz. Biz Alanya'nın hamalıyız" dedi.

Şahin: Biz Alanya'nın hamalıyız!

 ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Alanya basını ile buluştu. AGC'de gerçekleşen buluşmada Şahin, bazı çalışmalarını anlattı.

banner111
'ALANYA'NIN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞMAMIZ GEREKİYORDU'

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Sizler bizim için mesai arkadaşınız" diyerek hitap ettiği gazetecilere, 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında verdikleri destek için teşekkür etti. Şahin, "Göreve geldiğimizden bu yana sizlerle istişare ettik. Verdiğimiz sözleri tuttuk. Nerede sorun varsa üzerine gittik. Kamuoyundan teveccüh gördük. Lokomotiflik görevini yerine getirdik. Alanya'nın marka değerini yükseltmek için yapmamız gerekenler vardı" dedi. Göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları ve sürükleyici oldukları çalışmalarla ilgili konuşan Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:"Turizm meslek yüksekokulunu 5-6 ayda olmayan parayla yaptık. Amacımız bu okulla turizme ara eleman kazandırmaktı. Sanayi ve hal projemiz vardı. 2001'de yapılan ve zaman aşımına uğrayan bir Akdağ projesi vardı. Sanayi esnafı çevresindekiler çalışırken çevresindekiler rahatsız oluyordu. Hemen sanayi projesine giriştik. Hal projesi var. Alanya'nın tarım, turizm, inşaat ve emlak lokomotifi var. Alanya'nın 4 hali vardı, birleşmesi gerekiyordu. Halin dün ihalesi gerçekleşti. Alanya'nın lokomotif sektöründen biri tarım, tek bir hal olursa çiftçinin ürünü daha fazla para edecek. Onlar da kazanacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hal kamu yararına olduğu için en üst seviyede yetkimi kullanacağım dedi. 90 dönüm daha tahsis geldi. Uygulamada daha arklı bir proje ortaya çıkacak" dedi. 

'HAL'DE KIRIK SANDIKLARI TAMİR EDİYORDUM'

ALTSO Başkanı, sözlerine Alanya halkı ve üyeleri istediği sürece onlara hizmet etmek istediğini söyleyerek devam etti. Şahin "Her krizde ALTSO vardı. Biz biliriz demedik. Herkesle, siyasi partilerle istişare ettik. Projeler bitti ama çalışmaya devam edeceğiz. Biz Alanya'nın hamalıyız. Başkan olmadan hali ziyaret edince duygulanmıştım. İlkokul 4. sınıftayken ben kırık sandıkları tamir ediyordum. 4 hali birleştireceğiz. Bu hal Alanya'ya 50 yıl hizmet edecek. Alanya ile ilgili her talebi yerine getirmeye çalışacağız" dedi.
Şahin, göreve geldiğimizde ilk 6 ay içerisinde seçim sürecinde verdiğimiz sözleri yerine getirmemize rağmen durmadan çalışmaya davem ettik dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83