Şahin: Kimseyi rakip olarak görmüyorum

ALTSO'nun yönetim kurulu toplandı. Toplantıda konuşan Şahin kimseyi rakip olarak görmediklerini belirtti ve "Bu bir hizmet bayrağı. Seçimler bir bayrak yarışı." dedi.

Şahin: Kimseyi rakip olarak görmüyorum
ALTSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda aylık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Arkadaşlarımızla birlikte hizmet bayrağını devralmıştık ve bunu en iyi şekilde taşımaya çalıştık. Yönetimimizde, meclisimizde, komitelerimizde, kadın ve genç girişimcilerimizle birlikte birlik ve beraberlik çerçevesinde kurunlarla koordinasyonlu gerek yerel yönetimlerle gerek gerek devlet kurumlarıyla koordineli bir şekilde Alanya'ya hizmet etmeye çalıştık. İlk toplantıdaki kadar heyecanlıyım. 219'uncu yönetim kurulu toplantımızı yapmışız. Aynı heyecanla, samimiyetle yolumuza devam ediyoruz. İlk toplantıda söylediklerimi dün gibi hatırlıyorum. İlk toplantıda arkadaşlarıma şunu ifade etmiştim: 'Ben bütün yetkilerimi yönetim kurulu arkadaşlarıma devrediyorum. Şahsi hiçbir zaman yetki kullanmayacağım. Biz birlikte karar alalım." İnanın samimiyetle söylüyorum, toplantıların hepsinde oybirliğiyle karar aldık. Tartıştık, konuştuk, Alanya'nın hangisi menfaatine dedik ve aynı heyecanla yolumuza devam ediyoruz" dedi.  

"KİMSEYİ RAKİP OLARAK GÖRMÜYORUM"

ALTSO seçimlerinde diğer bir aday olan Mustafa Tuna'nın üyeliğinin düşürülmeme sebebini açıklayan Başkan Şahin, "4 yıldır toplantılara katılmamasının ötesinde meclis üyesi Hasan Fevzi Yüksekkaya'nın şirketinin son bir tanesinden son 1 ay kala yetki almış. Haziranda seçim olmuştu. Mayıs ayında oradan Tuna müdür olarak atanmış. 2015'in sonunda Yüksekkaya vergi kaydını vergi dairesinden sildirmiş. Vergi kaydını sildirince bizim onu düşürmemiz gerekiyordu. Hatta aynı şekilde bir arkadaşımız, Ahmet Dayanç vardı. Hemen imzaladım ve  Dayanç'ın üyeliğini  düşürdüm. Tuna'nın toplumda itibarsızlaşacağını düşündüğüm  ve rakibimiz olabileceğini düşündüğüm için üyeliğini düşürmedik. Ben bunu imzalamam, cezası bana ait dedim. Bir cezası varsa biz mutluka hukuki çerçevede bunun hesabını veririz dedim ve Tuna'nın üyeliğini düşürmedim. Dayanç en yakın arkadaşım olmasına rağmen onun üyeliğini düşürdüm ama Tuna'yı düşürmedim. Basında rakibe kıyak deniliyor ama biz kimseyi açıkçası rakip olarak görmüyoruz. Bizim amacımız hizmet etmek. Bu bir hizmet bayrağı. Seçimler bir bayrak yarışı. Biz seçimleri hep öyle gördük. Öncelikle Alanya, memleketimiz için hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin." şeklinde konuştu. 

"DİKKATE BİLE ALMIYORUM' 

Geçtiğimiz günlerde yapılan ALTSO Meclisi'nde Hasan Fevzi Yüksekkaya'nın eleştirilerine yanıt veren Şahin, "Ben onu artık dikkate bile almak istemiyorum. Beton fiyatlarında Alanya'da ciddi bir adaletsizlik vadı. Ülke genelinde fiyatları aldık. Antalya, Adana, Mersin, Konya, Ankara, İstanbul olmak üzere ülke genelinden beton fiyatlarını aldık. Alanya'da fiyatlarun çok fahiş olduğunu gördük. 6 beton firması vardı. 4 tanesi bir firmanındı. Firamanın sahibinin Burdur-Bucak'taki çiftliğine gittim. Beton fiyatları adaletsiz dedim. Bununla ilgili indirim yapılması gerektiğini, Alanya'da ticaretin başıboş sanılmamasını söyledim. Bu kişi bir hafta indirim yaptı sonra fiyatları yeniden artırdı. Biz de bunun akabinde Rekabet Kurulu'na şikayette bulunduk. Çimento fabrikalarına 70 milyon TL ceza yazdırdık. Döviz şimdi arttı. Beton fiyatları hala pahalı. Biz o mücadeleyi vermemiş olsaydık beton fiyatları şimdi 2 katına çıkacaktı. Kimse müteahhitlere, emlakçılara saygısızlık etmesin. İnşaat sektörü 160 sektörü hareketlendiriyor. Biz sektörümüz arkasındayız. Bu tür haksızlıklarla mücadele etmeye devam edeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83