Şahin: Seçim kaygımız yok

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin yaptığı basın açıklamasında, "Biz zaten oy satın almadan çok üyelerimizin gönlünü almaya çalışıyoruz. Bugüne kadar da öyle oldu. Zaten bizim seçim kaygımız da yok." dedi.

Şahin: Seçim kaygımız yok
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı ve 1 Ekim'de yapılacak olan seçimlerde yeniden Başkan Adayı olan Mehmet Şahin bugün ALTSO binasında bir basın açıklaması yaptı. 

Şahin açıklamasına seçim çalışmaları değerlendirerek başladı: "Akşamları seçim ofisinde arkadaşlarımızla oturup yeni projelerimizi konuşuyoruz. Günden güne yeni projeler üretiyoruz. Bugün Gümrük Müdürü ile birlikte açıklama yapacağız. A Tipi Gümrük Kapısı'nı Alanya'ya sağladık. Eskiden evraklar Antalya'ya gidiyordu. Şimdi bu Alanya'da yapılacak. ALTSO olarak girişimimizi daha önce yapmıştık. Şimdi bu Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandı. Gümrük Müdürlüğü'nde bir açıklama yapacağız" dedi. 

GÜZELBAĞ İLE İLGİLİ BASIN TOPLANTISI 

Bu sabah gelen haberde Başbakan Binali Yıldırım'ın Güzelbağ'da yapımı planlanan Organize Sanayi ile ilgili verdiği onay hakkında konuşan Şahin, "Daha önce konuşulan Güzelbağ Organize Sanayi vardı ama 2011 yılında maalesef direğe toslamış. Çünkü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı buraya enerji veremeyeceğini açıklamış. Biz yönetime gelir gelmez hemen kolları sıvadık. İmalatçı firmalara rahat bir çalışma ortamı sağlayabilmek için kooperatif kurduk. Yer tahsisi için müracaat etmiştik. Bu müracaatımız da sonuçlandı. İnşallah yarın kooperatif üyeleri ve sizlerle geniş kapsamlı bir basın toplantısı yapacağız" diye konuştu.  

"ÜYELERİMİZİN GÖNLÜNÜ ALMAYA ÇALIŞIYORUZ" 

Bazı kimselerin kendi kredi kartıyla üye aidatlarını ödediği ve seçime girmelerini sağladığı iddialarına yanıt veren Şahin, "Dün ben de bunu sosyal medyada gördüm. Bunu kimin yatırdığını sordum. Biz böyle bir şey yapmadık. Biz zaten oy satın almadan çok üyelerimizin gönlünü almaya çalışıyoruz. Bugüne kadar da öyle oldu. Zaten bizim seçim kaygımız da yok. Sonuçta görev verilirse hizmet edeceğiz. Bunu bir bayrak, hizmet yarışı olarak görüyoruz. Bu kadar hırslanmanın amacı ne bilmiyorum. Bizde öyle bir şey yok. Bunu etik bulmuyoruz. Seçim zamanı kredi kartıyla üyenin aidat yatırmayı uygun bulmuyoruz. Biz öyle bir şeyin içinde olmadık. Bunu muhatabına sormanızı rica ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 14:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83