ŞAHİN YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİNİ AÇIKLADI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Şubat ayı olağan meclis toplantısı bugün ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış, yoklama ve mazeretlerin bildirilmesinin ardından yönetim kurulu faaliyetleri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin tarafından meclis üyelerine aktarıldı.

ŞAHİN YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİNİ AÇIKLADI

 Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 2016 Turizm Eylem Planı’nı değerlendiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Yeni eylem planının bakanlığa ilettikleri ve içinde torba yasa talebi de olan raporla örtüştüğünü söylerken, planın kaygı içindeki sektöre moral verdiğini dile getirdi. Başkan Şahin “Eylem planına muhakkak eklemek istediğimiz konular da var. Bunları da en yakın zamanda Alanya’mızın gururu Sayın Dışişleri Bakanımızın da desteği ile Kültür ve Turizm Bakanımıza ileteceğiz. Ayrıca bu açıklanan konuların uygulanmasının da takipçisi olacağız”

banner111


ŞAHİN: “MENA ÜLKELERİNİ AĞIRLADIK”

1.MENA Ülkeleri Antalya Zirvesi’ne katılan ülke temsilcilerini Alanya’da ALTSO ev sahipliğinde ağırladıklarını aktaran Başkan Şahin, “1. Uluslararası MENA Ülkeleri Antalya Zirvesi’ne katılan Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerindeki 30 farklı şehirden 250 seyahat acentesi, 10 büyükelçi, diplomat ve bürokrat ile 70 gazeteci 08 Şubat 2016 Pazartesi günü odamız ev sahipliğinde Banana Otel’de Alanya’daki sektör temsilcileriyle buluşturduk. Rusya ile son zamanlarda yaşanan kriz sonrasında alternatif Pazar çalışmaları kapsamında çok yararlı bir toplandı oldu” dedi.

ŞAHİN: “EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Şahin, eğitim konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. ALTSO Yönetimi olarak eğitim konusunda her zaman ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Başkan Şahin, “Eğitime desteğimiz devam edecek” dedi.


Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 15:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83