Şahin’in iddialarına Özdemir’den yanıt var!

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'e, itirafçı kimliği ile iftira attığı ve kumpas kurduğu iddia edilen Tosmur eski Belediye Başkanı Musa Özdemir'den yanıt geldi.

Şahin’in iddialarına Özdemir’den yanıt var!

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin'e, itirafçı kimliği ile iftira attıkları iddia edilen eski siyasetçi Özdemir'den yanıt geldi.

banner111

Tosmur eski Belediye Başkanı Musa Özdemir'in, Şahin aleyhinde itirafçı kimliği altında iftira atan eski siyasetçiler arasında yer aldığı iddia edilmişti. Özdemir konu ile ilgili bir açıklamada bulunarak, 'Muhbirlik, kumpas veya iftira korkakların işidir. Ben Allah’tan başka kimseden korkmam' ifadelerini kullanılarak, iftira atmadığını belirtti. Özdemir, "Şunu açıkça ifade etmeliyim ki; hayatım boyunca hiç kimse hakkında kumpas, iftira, ihbar girişimi içerisinde olmadım. Eğer birinde bir hakkım varsa yetkili mercilerde şikayet hakkımı kullandım ve tüm şikayetlerimde belge ile müracaat ettim. Siyasi hayatımda dahi almış olduğum siyasi ve ahlaki kültür gereği belgesiz konuşmadım. Mehmet Şahin ile ilgili haberlerde sanki kendisine bir kumpas kurulmuş da kumpas kuran bizlermişiz gibi bazı gazetelerde resimlerimiz yayınlanıyor. Ben Mehmet Şahin hakkında itirafçı veya muhbir olmadım ben açıkça kendisinden şikayetçi oldum. Muhbirlik, kumpas veya iftira korkakların işidir. Ben Allah’tan başka kimseden korkmam. Açık kimliğimle elimde belgelerimle gittim kendisinden şikayetçi oldum. Mehmet Şahin hakkında şikayetimi hem emniyetteki ifademde hem de savcılık dosyasına sunduğum ıslak imzalı belge ile yaptım. Bu belgede Fetö’nün Alanya imamı İsmail Akbınar ve Mehmet Şahin’in ıslak imzaları vardır. Bu belge ile şahsımdan 2.200.000,00 Euro para Mehmet Şahin adına şahsımdan alınmıştır. Bu paranın TL karşılığı suanda yaklaşık 14.000,000,00 TL eski para ile 14 trilyondur. Bu belgeyi birlikte gelerek aldıkları İsmail Akbınar halen Fetö/Pdy terör örgütü iddianamesinden itirafçı ve tutukludur. Şimdi herkesin vicdanına sesleniyorum. Dosya içerisinde bu ıslak imzalı belge varken Mehmet Şahin hakkında soyut beyanlarla iftira mı atmış oluyorum? Belge ile şikayet hakkımı kullanmam soyut beyanla kumpas kurmak mı oluyor? Bunu bize birilerinin izah etmesi lazım. Basından arkadaşlar çok güzel haber yapıyorlar da kusura bakmayın ya araştırmıyorsunuz ya da araştırıp öğrendiklerinizi belirli nedenlerle yazmaktan imtina ediyorsunuz. Soruyorum kaçınız Mehmet Şahin’in tutuklandığı dosyadaki içerikten ve belgelerden haberdarsınız?” şeklinde konuştu

"MUHBİRLİK BENİM FELSEFEMDE EN AHLAKSIZ ŞEY"

Muhbirliğin hayat felsefesinde bir insanın yapabileceği en ahlaksız şey olduğunun altını çizen Özdemir açıklamasına şu şekilde devam etti: “Bir kez daha söylüyorum iftira veya muhbirlik benim hayat anlayışıma göre bir insanın yapabileceği en ahlaksız işlerden olup, korkaklıktır. Ben Allah’tan başka kimseden korkmam. bunu da Alanya kamuoyu bilir. Ben birisinin suçlu olduğuna inanıyorsam, öyle gizli gizli değil, açık kimliğimle yargı önünde karşısına dikilirim. Mehmet Şahin’in suçlu olduğuna inandığım için ve bu suç ile şahsımı mağdur ettiği için kendisi hakkında anayasal hakkımı kullanıp şikayetçi oldum. Size soruyorum, benim 14 trilyon (eski parayla) paramı Fetö İmamı İsmail Akbınar ile birlikte alan Mehmet şahin mi mağdur ben mi mağdurum? Ne kadar takipsizlik kararı alırsa alsın Mehmet Şahin benim gözümde ve bildiklerim kadarıyla hala şüphelidir. Ciddiyetten uzak bazı basın kuruluşlarında kendisine kumpas kurulduğuna ilişkin haberler yaptırarak kamuoyunda ve özellikle bürokratik çevrelerde algı oluşturmaya çalışmaktadır. Güya kendisine iftira attığını iddia ettiği kişilere dava açıp hesaplaşacakmış. Bu kişiler arasında şahsım da varsa bundan memnuniyet duyarım. Açsın davasını da hesaplaşalım, dört gözle bekliyorum. Ben kendisi hakkında gazetelere değil yargıya gittim, bıraksın gazeteleri yargıya gitsin. Son söz olarak herkesin şunu bilmesini isterim. “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 12:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83