SAMANİ AKP ALANYA İLÇE TEŞKİLATINDA

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, "Omuzlarımızdaki yükün farkındayız. İnşallah milletimize karşı mahçup olmayacağız" dedi.

SAMANİ AKP ALANYA İLÇE TEŞKİLATINDA

 Ziyarette İlçe Başkan Vekili Yusuf Mecek, Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve partililer AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'yi karşıladı. İlçe ziyaretlerinde istişareler yaptıklarını belirten Samani," Yakın zamanda seçim olmamasına rağmen her zaman sahada çalışıyoruz. Bu nedenle diğer partilerden farklıyız. Seçim olunca diğer partililer mahallelerde olmasa da ana caddelerde boy gösteriyor. Ama seçim geçince ana caddelere de gelen yok. Biz AK Parti olarak millete hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda doğru hizmet edebilmek ve meseleleri yerinde tespit edebilmek için ziyaretlerle vatandaşları dinliyoruz. Onun için biz her zaman halkın içindeyiz” şeklinde konuştu.

banner111
'SON 10 YILDA YAPILMAYANLAR YAPILIYOR'

Gazipaşa'da da bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyleyen Samani, "AK Parti belediyeciliği ile Gazipaşa'ya son 10 yılda yapılmayanlar yapılıyor. Hizmet belediyeciliğin ne anlama geldiğini görmüş olduk. Ayrıca 1 Kasım seçimlerinde Antalya'ya verilen vaatlerin takibini yapıyoruz. Biz yapabileceklerimizin sözünü verdik. Takım kaptanımız Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile vaatlerin takibini yapıyoruz. Antalya’nın hangi ilçesine, hangi bakanlığa ait hangi sözü vermişiz diye bakıyoruz. Onun için sık sık toplantılar yapıyoruz” dedi.


'MİLLETİMİZE KARŞI MAHÇUP OLMAYACAĞIZ'

Samani, “Tabii diğer partilerden farklı olarak AK Parti ailesinde bu ahenk, kardeşlik, birlik ve beraberlik devam ediyor. Gayesi millete hizmet olanlar kendi arasında kavga etmezler. Ama anlayışları millete hizmet değil de makam mevki düşüncesi olan insanlar kendi aralarında sürekli kavga ederler. Kendi aralarında kavga edenler de ne kendilerine ne de millete vermiş olduğu sözleri yerine getirebilirler. AK Parti yıllarca büyük reformlar yaptı, değişimler gerçekleştirdi. Milletimizin desteği ile uçurumun kenarındayken Türkiye'yi farklı bir boyuta getirdi. Son seçimde yüzde 49'un üzerinde oy verdiler. Biz de bunun gereğini yapıyoruz. Omuzlarımızdaki yükün farkındayız. İnşallah milletimize karşı mahçup olmayacağız” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 09:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83