SAPADERE KARDELENLERİ, EKO-TUR'A DAHİL EDİLDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, kırsal mahallerin ekonomik açıdan güçlenmesi için başlattığı ‘Sapadere Kardelen Kanyonu ve Köyler İstihdamla Güçleniyor’ projesi, Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından yürütülen, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından desteklenen Kardelen Eko-Tur Projesine dahil edildi. Hazırlanan web sayfasında Sapadere Kardelenlerine geniş yer verildi.

SAPADERE KARDELENLERİ, EKO-TUR'A DAHİL EDİLDİ
 ALANYA KARDELENLERİ 4 DİLDE DÜNYAYA TANITILIYOR
Türkçe İngilizce, Almanca ve Fransızca olmak üzere dört dilde hazırlanan web sitesini(www.kardelenekotur.com)  ziyaret edenler,  Eko-Tur Projesi hakkındaki bilgilere, ilçenin tanıtımına, ulaşım bilgilerine ve turistik haritalara ulaşabiliyor. 

BAŞKAN YÜCEL: “ SAPADERE PROJEMİZ EKOTURİZM İÇİN ÖRNEK BİR RPOJEDİR”

“Bilindiği gibi ekoturizm, çevreyi koruyan, yöre halkının menfaatlerini gözeten ve doğal alanlara karşı duyarlılığı artıran bir turizm çeşididir” diyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kardelen Kanyonu ve Köyler İstihdamla Güçleniyor projemiz ekoturizme güzel bir örnek. Kardelen Eko-Tur Projesi için hazırlanan web sayfasında bizim projemize de yer verilmesinden gurur duyduk. 4 dilde hazırlanan bu web sayfası aracılığıyla Sapadere Kanyonu’nu  ve kardelenlerimizi tüm dünya tanıyacak. Bu ise bölgenin geleceği açısından son derece önemli bir çalışma” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 13:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83