Satranç Alanya'da büyük aşama kaydetti

Türkiye Satranç Federasyonu Alanya Temsilcisi Uğur Öztürk ve Antalya Küçükler İl Birinciliği Satranç turnuvasında Antalya'da dereceye giren satranç öğrencileri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

Satranç Alanya'da büyük aşama kaydetti

 Öğrenci velilerin de hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye Satranç Federasyonu Alanya Temsilcisi Uğur Öztürk, Alanya’da yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e bilgi verdi.

banner111
Türkiye Satranç Federasyonu Alanya Temsilcisi Uğur Öztürk, ”Bu zamana kadar Kaymakamımız Alanya’da yaptığımız faaliyetlerde bizleri yalnız bırakmayarak, hep destek oldu. Antalya’da yapılan yarışmalarda, Alanya olarak dereceye girdik. Satranç Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan birkaç organizasyonu Alanya’da yapmak için girişimlerimiz var” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN “SATRANÇTA İLERLEME KAYDETTİK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Görev sürem boyunca Alanya’da satranç’ta çıta yükseltme gayreti içerisinde oldum. Satrancın gelişmesi, yaygınlaşması ve özellikle çocuk yaşta başlanılması çok önemli. Derecelere girebiliyorsak, Alanya satrançta ilerleme kaydetmiş demektir. Satrancı herkese sevdirmeliyiz. Arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 12:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83