ŞEHİDİ İÇİN DÜĞÜNÜ İPTAL EDEN ÇİFTE ZİYARET

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Avsallar Mahallesi'nde geçtiğimiz pazar akşamı dünyaevine giren ve şehit cenazesi geliyor diye düğünde müzik çalmayıp düğünü eğlencesiz bitiren ve sadece istiklal marşı ve saygı duruşu ile bitiren Sezgin ve Emine Olgun çiftini evlerinde ziyaret etti. Başkan Çınar genç çifte bu davranışlarından dolayı teşekkür ederek Türk bayrağı ve Kuran-i Kerim hediye etti.

ŞEHİDİ İÇİN DÜĞÜNÜ İPTAL EDEN ÇİFTE ZİYARET

 Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Avsallar Mahallesi'nde geçtiğimiz pazar akşamı dünyaevine giren ve şehit cenazesi geliyor diye düğünde müzik çalmayıp düğünü eğlencesiz bitiren Sezgin ve Emine Olgun çiftini evlerinde ziyaret etti. Başkan Çınar genç çifte bu davranışlarından dolayı teşekkür ederek Türk bayrağı ve Kuran-i Kerim hediye etti.

banner111
Avsallar Mahallesi'nde geçtiğimiz pazar akşamı dünyaevine giren çift, Mardin Nusaybin’de PKK’lılar tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan Özel Harekatçı polis memuru Coşkun Nazilli’nin Alanya'ya gelecek olan cenazesi sebebiyle salonda toplanan yüzlerce misafirle birlikte saygı duruşunda bulunup, düğünü eğlence olmadan bitirmişti. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, dün bu çifti evlerinde ziyaret edip yapmış oldukları bu davranıştan dolayı Türk bayrağı ve Kuran-i Kerim hediye etti. Başkan Çınar, "Bu genç çiftimiz kendilerine yakışır bir davranışta bulunarak belki yıllardır hayalini kurdukları düğünlerini eğlencesiz bir şekilde yaptılar. Bizlerde Alanya Ülkü Ocakları olarak bugün onları evlerinde ziyaret edip, onlara küçükte olsa çeşitli hediyeler takdim etmek istedik. Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.






Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 10:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83