Şehidimizin annesinin elini öptüler

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, şehidimiz Coşkun Nazilli'nin annesini ziyaret ettiler.

Şehidimizin annesinin elini öptüler

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, katıldıkları bir programda karşılaştığı Şehit Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli'nin annesinin elini birlikte öptü. 

banner111
"Biz de senin evladınız" diyen Türkdoğan ile Başkan Yücel, duygusal anların yaşanmasına vesile oldu. "Başkanımız Adem Murat Yücel ile şehidimizin muhterem annelerinin ellerinden öptük, hayır duasını aldık" diyen Türkdoğan, "İzmir'de hain teröristlerle son mermisine kadar çatışarak daha büyük bir felaketin yaşanmasını önleyen kahraman Trafik Polis Memuru Fethi Sekin ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Kahramanlar yurdu yaşatmak için can veriyor" dedi. 
"Rabbim, vatanımız ve bayrağımız için şehit olan kahramanlarımıza rahmet, gazilerimize acil şifa versin" diyen Yücel, "Birlik ve beraberliğimizi bölemeyecekler. Vatan tüm şehitlerimize minnettardır" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 15:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83