SGK Hizmet binası müjdesi

SGK İnşaat ve Emlak Daire Başkanı İsmail Ertüzün ve SGK İl Müdür Vekili Nejat Deniz, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in daveti üzerine geldiği Alanya’da yapımı son aşamaya gelen SGK Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.

SGK Hizmet binası müjdesi

 03 Ekim 2016 Pazartesi günü ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i de makamında ziyaret eden ve inşaat ile ilgili son gelişmeleri Başkan Şahin’e aktaran Ertüzün, en kısa sürede binanın hizmete açılacağını söyledi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’de binanın en hızlı biçimde açılması için seferber olduklarını belirterek, “Alanya’mıza on binlerce insanımızın yararlanacağı bu hizmet en kısa sürede gelecektir. Bunun için gereken her şey yapılıyor” dedi.

banner111
ERTÜZÜN’DEN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR

SGK İnşaat ve Emlak Daire Başkanı İsmail Ertüzün Alanya Merkez Müdürlüğü' nün potansiyelinin birçok ilden daha fazla olduğunu belirtirken, bu yatırımın Alanya’ya kazandırılması ve mevcut faaliyetlerinin sürdürülmesi noktasında ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’den çok büyük destek aldıklarını hatırlattı. Ertüzün,”Bugüne kadar ALTSO’dan çok büyük destek aldık. Sayın Başkan Mehmet Şahin de bizzat bu yatırımın Alanya’ya kazandırılması noktasında çok çaba gösteriyor. Kendisine ziyaretimizde son gelişmeleri aktardık. İnşallah en kısa sürede yeni binamızı hizmete açmak istiyoruz” dedi.

SGK Alanya Merkez Müdürlüğü için yapılan yeni hizmet binasında son aşamaya gelindiğini belirten Başkan Şahin, “ALTSO olarak geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de üyelerimiz ve Alanya halkının menfaatlerine olacak her konuya destek vermeye edeceğiz.” dedi.
Şahin, ayrıca ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini de belirterek, “Sayın başkanımıza ve müdürümüze görevlerinde başarılar dilerim” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 14:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83