Singapur Dışişleri Bakanı Türel'i ziyaret etti

Antalya'da bulunan Singapur Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı VivianBalakrishnan ve heyeti Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

Singapur Dışişleri Bakanı  Türel'i ziyaret etti

 Antalya'ya gelmekten memnun olduğunu dile getiren Singapur Dışişleri Bakanı VivianBalakrishnan, gösterdikleri misafirperverlik için Başkan Türel'e teşekkür etti. Bakan Balakrishnan Antalya'yı çok beğendiğini belirtti. VivianBalakrishnan, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Antalya’da su probleminin olmadığını gördüğünü belirterek, Antalya'nın birçok olanakları olduğunu söyledi.

banner111
 
ANTALYA’NIN VİZYON PROJELERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Bakan VivianBalakrishnan'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Türel, Bakan Balakrishnan'avizyon projelerini anlattı. Antalya'yı şaha kaldıracak projeler hakkında bilgi veren Türel, Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahil Projesi ve film platosunun Türkiye'nin önemli projeleri arasında yer aldığını söyledi. Sosyal projelere de önem verdiklerini ifade eden Başkan Türel, Türkiye'nin en büyük özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini yaptıklarını belirtti. Türkiye'nin turizm başkenti olduğunu vurgulayan Türel, Antalya'ya gelen turistlerin ortalama 10 gün kaldığını ifade etti. 


Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 11:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83