"Sizin vaatlerinizi biz zaten yapıyoruz"

ALESO Başkanı Nuri Demir başkan adaylarının vaatlerinin bir çoğunun zaten yapıldığını söyledi ve "Bunu en iyi siz biliyorsunuz." dedi.

"Sizin vaatlerinizi biz zaten yapıyoruz"
Alanya Esnaf ve Sanatlarlar Odası (ALESO) 13 Ocak tarihinde kongresini gerçekleştirecek. 4 ismin aday olduğu kongre öncesi mevcut başkan Nuri Demir bir takım açıklamalarda bulundu. Başkanlık için yarışan diğer adayların verdiği vaatler hakkında konuşan Demir, 2015 yılından bugüne kadar bir çok meslek dalında komitelerle birlikte çalışıldığını hatırlatan Demir, "Esnaf Odası bünyesinde zaten her meslek dalında birer komitemiz mevcut. Kamuoyunda yaratılmaya çalışılan algı sanki komiteler yokmuş gibi. Bizim konumuz şov değil, iş yapma gayretidir. Ahilik kültüründe en önemli konu doğru olmaktır. Kamuoyunda 'yapacağım' denilen bir çok şey odamız tarafından zaten yapılmaktadır. Bu yapılan işleri de en çok onlar bilmektedir." dedi.

Nuri Demir bir yandan üyelerini ziyaret ederek, bir yandan da seçim ofisindeki ziyaretleri kabul ederek seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 17:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83