Şoförler sandık başına gidiyor

Alanya Şoförler Odası Genel Kurulu yarın gerçekleşecek. Başkan Ali Akkaya tüm üyeleri kongreye davet etti.

Şoförler sandık başına gidiyor
Alanya Şoförler Odası 25. Olağan Genel Kurulu 14 Mart (yarın) Şoförler Odası'nda gerçekleştirilecek. Bin 448 üyenin sandık başına gideceği seçimli genel kurul saat 10.00'da başlayacak. 17.00'a kadar sürecek olan oy verme işlemlerinin ardından ise sayım yapılacak.

İKİ ADAY YARIŞACAK

Uzun yıllardır Alanya Şoförler Odasına başkanlık yapan ve başarılı çalışmaları ile 'efsane başkan' şeklinde anılmaya başlanan Ali Akkaya bu seçimde aday olmayarak bayrağı devredeceğini açıklamıştı. Akkaya'nın aday olmayacağını açıklamasının ardından ise Mehmet Yüksel ve Recep Çalış başkanlık için adaylıklarını açıklamışlardı. Yoğun bir seçim süreci geçiren iki başkan adayı yarın yönetimleri ile birlikte kongreye katılacak ve başkan olabilmek için şoförlerden oy talep edecekler. 

AKKAYA'DAN DAVET VAR 

Heyecanlı seçim öncesi Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Alanya Adres'e konuştu. Yarın son kez başkanlık koltuğunda oturacak olan Akkaya örnek bir genel kurul yapacaklarını söyledi. Tüm üyeleri kongreye davet eden Akkaya, "Yarın güzel bir genel kurul bizleri bekliyor. Odamıza kayıtlı bin 448 üyemizin hepsini tek tek genel kurulumuza davet ediyorum. Çok güzel ve örnek teşkil edecek bir genel kurul düzenleyeceğiz. Bunun içinde çok yoğun bir şekilde çalıştık ve tüm hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah yeni arkadaşımıza görevi güzel bir kongre ile devredeceğiz. Üyelerimiz ellerini vicdanlarına koysunlar ve oylarını versinler. Onlar herşeyin en iyisine en güzeline layıktırlar." dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 14:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83