Sönmez ve Böcek görücüye çıktı

Millet İttifakı’nın Alanya Adayı Abdullah Sönmez, İYİ Parti’nin teşkilat binasının önünde düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Sönmez ve Böcek görücüye çıktı

CHP-İyi Parti ittifakının Alanya’daki aday tanıtım toplantısı geniş bir coşkuyla dün gerçekleşti. İyi Parti ilçe teşkilatının önünde gerçekleşen etkinlik oldukça kalabalıktı.

CHP- İyi Parti ittifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Muhittin Böcek’in de katıldığı toplantıda Antalya ve farklı ilçelerinden gelen İyi Parti’li ve CHP’li yöneticileri de yer aldı. İttifakın İyi Parti’li Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ve CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek alana omuz omuza girdiler.  Başkan adaylarının alana girmesinin ardından İyi Parti Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, İyi Parti ve CHP’nin il ve ilçe yöneticiler, Muhittin Böcek ve Abdullah Sönmez hep birlikte platformda yerlerini alarak halkı selamladılar.

İLK KONUŞMAYI APAYDIN YAPTI

Toplantıda açılış konuşmasını İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın yaptı.  Apaydın’ın ardından kürsüde yerini alan CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı birlik ve beraberlik vurgusuyla konuşmasını yaptı. Her iki partinin ilçe başkanlarının ardından kürsüde İyi Parti İl Başkanı Aydın ve CHP İl Başkanı Kumbul yerlerini aldı.

“BİZ BUGÜNE KADAR VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK”

Protokol konuşmalarının ardından tezahüratlarla kürsüde yerini alan İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez konuşmasını gerçekleştirdi. Sönmez, “Seçim dönemlerinde projeler hazırlayarak kitapçık basmak kolay. Lakin önemli olan o kitapçıkta yazan projeleri hayata geçirebilmek. Biz bu güne dek görevde bulunduğumuz her dönemde sözlerimizi vaktinden evvel tutmanın gururuyla karşınızdayız” dedi.

banner111

“SEN; BEN YOK: BİZ VARIZ!”

Sönmez’in ardından kürsüde son olarak CHP Antalya  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek yer aldı. Böcek konuşmasına “Sen, ben yok. Biz varız” vurgusuyla başlarken kitle heyecanlı alkışlarıyla Böcek’e karşılık verdi. Büyükşehir yasasıyla birlikte Alanya’nın yaşadığı sıkıntıları yakından bildiğini ifade eden Böcek “Alanya, Alanya’da yönetilecek. Ayda en az bir defa Alanya’da olacağım” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 10:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83