'Sorunları elbirliği ile çözeceğiz'

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Hal Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldı. Kaymakam Harputlu, " Alanya tarım, turizm ve inşaat sektöründe önemli bir potansiyele sahip" dedi.

'Sorunları elbirliği ile çözeceğiz'

 Alanya Hal Derneği Başkanı Adem Kaya tarafından Hal Müdürlüğü’nde komisyoncular ve tüccarlar için düzenlenen kahvaltıya Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney katıldı. Kahvaltıda yeni halin son durumu gündeme geldi.

banner111
Alanya Hali’nin tarihi gelişimi, şu anki durumu hakkında katılımcılara bilgi veren Alanya Hal Derneği Başkanı Adem Kaya, "Yönetimimizle birlikte, Alanya Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Mustafa Harputlu'ya hem görevinde başarılar dilemek, hem de tanışmak adına kahvaltıda bir araya gelmek istedik. Bunun yanı sıra Kaymakamımıza halin son durumunu anlatmak istedik" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'de Türkler de yapımı süren yeni hal hakkında bilgiler vererek, Alanya'ya en iyisini kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

KAYMAKAM HARPUTLU "SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ"

Toptancı Hali konusunda ilgililerden bilgi alan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Alanya tarım, turizm ve inşaat sektöründe önemli bir potansiyele sahip. Bu alanlarda şehrimiz daha da geliştirecekler çalışmalarımız olacak. Alanya’ya kazandırılacak yeni hal kompleksi ile esnaf, tüccar ve üretici daha rahat buluşacak. Bölgemizde yetiştirilen ürünlerin pazarlanması konusunda avantajlar sağlayacak. Çiftçinin derdine çare üretecek çalışmalar yapmalıyız. Alanya tarımının sorunlarını çözmek için elbirliği ile çalışacağız. Bugün olduğu gibi bundan sonraki süreçte şehrimizin tüccar, esnaf, üretici ve sivil toplum örgütleriyle olduğu kadar halkımızla da iç içe olacağız" dedi.



Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83