Sosyal Hizmet Merkezi Seminer Düzenliyor

Alanya Kaymakamlığı Alanya Sosyal Hizmet Merkezi, engellisine bakmakla yükümlü olan bakıcılara yönelik 'Mevzuat Değişiklikleri ve Evde Bakım Hizmetleri Bakım Uygulamaları' ile ilgili bilgilendirme semineri düzenleyecek. Seminer, 04.01.2017 Çarşamba Günü saat 14.00'de başlayacak.

Sosyal Hizmet Merkezi Seminer Düzenliyor

 Alanya Kaymakamlığı Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı  Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün  hizmetlerinden biri olan Engelli Bakım Aylığı uygulaması ile engellisine bakmakla yükümlü olan bakıcılara yönelik 'Mevzuat Değişiklikleri ve Evde Bakım Hizmetleri Bakım Uygulamaları' ile ilgili bilgilendirme semineri  düzenleyecek.  

banner111
SEMİNERDE 8 KONU İŞLENECEK

Seminerde engellilerin günlük bakım, kişisel bakım, temizlik ve güvenlik, egzersiz, beslenme, yaşama katılım, acil durumlar ve uzun süreli yatakta kalma konularında bakıcıların neler yapmaları gerektiği konularında detaylı  bilgilendirmelerde bulunulacak. Seminer, 04.01.2017 Çarşamba Günü saat 14.00'de Alanya Sanayi ve Ticaret Odası (ALTSO) konferans Salonunda yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2016, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83