Şükrü Gündoğmuş Kuran Kursu minikleri yıl sonu gösterilerinde yeteneklerini sergilediler

Şükrü Gündoğmuş Kuran Kursu minikleri yıl sonu gösterilerinde yeteneklerini sergilediler

Kuran kursunda eğitim gören 4-6 yaş grubu minikleri yıl sonu gösterisi yaptı. Şoförler Odası Düğün salonunda yapılan etkinliğe İlçe müftüsü İhsan İlhan , din görevlileri, aileler ve vatandaşlar katıldı.

Ak Parti Kadın Kolları Yönetimi de çocukları ve ailelerini yalnız bırakmadı. Bir yıl boyunca kuran kursu öğreticileri Serap Sabancılar ve Hatıce Görgülü 'nün eğitim verdiği çocuklar birbirinden farklı etkinliklerle ailelerini hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

Programın açılışında konuşan İlçe müftüsü İhsan İlhan Programda emeği geçen kurs hocalarına teşekkür etti. 4-6 yaş grubunun Kuran-ı Kerim öğrenmesine ayrı bir önem  verdiklerini kaydeden İlhan en iyi öğrenme döneminin bu dönemde gerçekleştiğine dikkat çekti.  " Kuran tilavetiyle başlayan programda İlahiler, görsel gösteriler, Suraler, hadisler ve dualarla öğrendiklerini katılımcılara sunan minikler büyük alkış aldı. 

Zaman zaman ailelerin duygulandığı etkinlikte Kuran- ı Kerim'e geçen çocuklara madalyaları Alanya Müftülüğü Şube Müdürü Murat Demirhan tarafından takıldı. çocuklara ayrıca Kuran-ı Kerim hediye edildi. Pazartesi günü başlayacak ramazan Ayı öncesi çocuğu ile birlikte Kuran- Kerim'e geçen anne Süreyya Bayar'da etkinlikte yer aldı. Program sonunda veliler Kuran kursu eğiticileri Sabancılar ve Görgülü'ye çiçekle  teşekkür ederken Etkinlik hatıra foto ile son buldu.


Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 16:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83