Sural 2 ay önce 2'inci kez baba olmuştu

Sural 2 ay önce 2'inci kez baba olmuştu
Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu ağır yaralanan Josef Sural hayatını kaybetti.

Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor kafilesinden Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural birlikte Alanya'ya dönmek için vip minibüs kiraladı.
Kayseri'den yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrildi.
Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Sural ameliyata alındı. Sural, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer futbolcuların durumu iyi
Diğer yaralı futbolcuların ise ayakta tedavi edildiği ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Isaac Sackey'in kolunda çatlak, Welinton'da darbeye bağlı kafasında şişlik, diğer 4 futbolcuda ise sıyrıklar var. 

Aracın biri yedek olmak üzere iki şoförü hakkında soruşturma başlatıldı. 
Alanyaspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da "Kayseri deplasmanı dönüşü 7 futbolcumuzu taşıyan özel minibüsün yaptığı kazada ağır yaralan futbolcumuz Josef Sural Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Başımız sağolsun." bilgisini verdi. 

Josef Sural, 2 ay önce ikinci kez babalık sevinci yaşamış ve Melissa Denise isimli kız çocuğu dünyaya gelmişti.

1990 doğumlu Sural aynı zamanda Çekya Milli Takımı'nda forma giyiyordu.  

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019, 10:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83