TAEKWONDO COŞKUSU DEVAM EDİYOR

Alanya’nın ev sahipliğinde, Atatürk Spor Salonunda gerçekleşmekte olan Büyükler Kadın Erkek Taekwondo Türkiye Şampiyonası büyük bir coşku ile devam ederken Alanya halkı da şampiyonaya duyarsız kalmadı.

TAEKWONDO COŞKUSU DEVAM EDİYOR
Alanya Kaymakamlığı’nın öncülüğünde Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce organize edilen, Büyükler Kadın Erkek Taekwondo Türkiye Şampiyonasına vatandaşın ilgisi oldukça yoğun oldu. Şampiyonanın üçüncü gününde müsabakalar kıran kıran mücadelelere sahne olurken, seyircilerde sporculara alkışlar ve tezahüratlarla moral verdi.  

TANRISEVEN, “ALANYA ULUSAL VE ULUSLAR ARASI ORGANİZASYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDECEK”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven yaptığı değerlendirmede,  Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyetinde yer alan “Büyükler Kadın – Erkek Taekwondo Türkiye Şampiyonasının Alanya’nın ev sahipliğinde yapılması, Alanya’nın tanıtımına büyük bir katkı sağladığını belirtti.  Kaymakam Tanrıseven, Alanya’nın yaz sezonu süresince de birçok sportif faaliyetlere ev sahipliği yaptığını ifade ederek bundan sonrada Ulusal ve Uluslar arası birçok organizasyonlara Alanya’nın ev sahipliği yapacağını söyledi. Müsabakalara, Gaziantep, Erzurum, Siirt ve İstanbul gibi yurdun doğusundan batısına kadar 68 ilden sporcunun ve teknik adamın katıldığını belirten Kaymakam Tanrıseven, organizasyona emeği geçen herkese teşekkür etti.  

SPORCULAR KIRAN KIRANA MÜCADELE EDİYOR

Atatürk Spor Salonunda gerçekleşmekte olan Büyükler Kadın Erkek Taekwondo Türkiye Şampiyonasının 3. Gününde şampiyona kıran kırana mücadelelere sahne olurken ilk 2 günde başarıya ulaşan sporcular madalyalarına kavuştular.

Şampiyonasının ilk iki gününde başarıya ulaşan sporcular şöyle sıralandı. 49 KG Kadın Büyüklerde Hanife Ayan 1.Zehra Döşüçukur 2. Merve Dinçer 3. oldu. Yine 67 KG Kadın Büyüklerde Melisa Mızrak 1. Kübra Kıyı 2. Hikmet Nur Durak 3. oldu.
Erkeklerde ise 58 KG da Ömer Faruk Şemşek 1. Görkem Sezer 2. Ramazan İshak Türksan 3. olurken 68 KG da Hakan Kavuran1. Berkay Akyol 2. Serhat Korkutan3. oldular.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 13:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83