Taekwondo'da görkemli açılış

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyetinde yer alan “Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonası açılış seremonisine katıldı. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Sizleri Alanya'da görmekten dolayı son derece mutluyum" dedi.

Taekwondo'da görkemli açılış

 Alanya’nın ev sahipliğinde 65 ilden 1600 sporcu, 75 hakem, 200 antrenör katılımıyla düzenlenen Şampiyona’nın açılış seremonisinde; Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, sporcular, sporcu yakınları ve diğer davetliler yer aldı. Açılış seremonisi saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

banner111
BAŞKAN YÜCEL  "SPORCULARA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanya'mıza gelen bütün sporculara başarılar diliyorum. Bu organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

KAYMAKAM HARPUTLU "SPORCULAR, BARIŞ VE HUZUR ELÇİLERİDİR"

Sporculara başarı dilekleri ile sözlerine başlayan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu,  “Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 1600 sporcuyu Alanya’mızda ağırlıyoruz. Sizleri Alanya'da görmekten dolayı çok mutluyum. Muhteşem güzelliği bizlere yaşattığınız için sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sporcular, barış ve huzur elçileridir. Spor; bizleri her zaman doğru yola sevk eder. Tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin Alanya da olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'ya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

FEDERASYON BAŞKANINDAN KAYMAKAM HARPUTLU'YA PLAKET

Açılış seremonisinin ardından Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin desteklerinden dolayı Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'ya plaket takdim etti.


Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2017, 15:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83