Takavut’tan Güney’e nezaket ziyareti

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, yönetim kurulu üyesi Mustafa Yılmaz ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i ziyaret etti.

Takavut’tan Güney’e nezaket ziyareti

 Takavut ile Güney arasındaki nezaket ziyaretinde yapılan çalışmalar, Alanya için önümüzdeki süreçte yapılacak hizmetler konusunda görüş ve fikir teatisinde bulunuldu. Toplumun gözü önünde bulunan insanların her ne kadar farklı siyasi fikirlere sahip olsalarda demokratik ölçüler için de ülke ve yaşadığı şehrin geleceği için alınan kararlarda işbirliği içinde olması gerektiğini belirten CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, “Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile her zaman iyi ilişkiler içinde olduk. Kendisine gösterdiği yakın ilgiden ötürü teşekkür ediyorum" dedi. 

banner111
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “ Alanyamızda herkesin farklı bir siyasi görüşü olabilir. Bu gayet normaldir. Siyaseti biz seçim zamanları yapıyoruz. Ondan sonraki süreçte siyaseti bir tarafa bırakıp yaşadığımız şehir ve ülkemiz için neler yapabiliriz. Hep bunun derdi içinde olduk. Bunları da yaparken, herkesin görüş ve düşüncesine ihtiyacımız var. Bu nedenle bizimle her zaman iyi ilişkiler kuran CHP İlçe Başkanı Ali Takavut’a teşekkür ediyorum “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 15:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83