Tanrıseven'e duygusal veda

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile sohbet eden yerleşik yabancılar, "Sizi çok sevdik. Dostluğumuz ebedi kalacak" dediler. Tanrıseven'e sarılan yerleşik yabancılar gözyaşlarına hakim olamadı.

Tanrıseven'e duygusal veda

 Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından organize edilen Alanya 7. Uluslararası Geleneksel Noel Pazarına katılan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i gören yerleşik yabancılar, Kaymakam Tanrıseven'in Alanya'dan ayrılacak olmasından dolayı son üzgün olduklarını ifade ettiler.

banner111
"DOSTLUĞUMUZ EBEDİ KALACAK"

Yerleşik yabancılar adına bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eden Alanya Yabancılar Meclisi Üyeleri Margaret Morley, Margaret Brown ve Dina Hdzhieva şunları kaydetti: "Kaymakamımızın Alanya'dan ayrılmasından dolayı çok üzgünüz. Bizlere her türlü desteği verdi. Duygulu anlar yaşıyoruz. Dostluğumuz ebedi kalacak."

"TİRE'YE ZİYARETİNE GİDECEĞİZ"

"Kaymakam Bey bizim her türlü sorunumuzla yakından ilgilendi. İlk kez yabancı dil bilen, bizim halimizden anlayan bir Kaymakam Alanya'ya gelmişti. Kaymakam Beyi sosyal medyadan takip etmeye devam edeceğiz. Alanya'ya yerleşen yabancı ülke vatandaşlarını kucakladı. Bir ayrım gözetmedi. Gitmesinden dolayı çok üzgünüz. Yaptığınız hizmetler için çok teşekkür ediyoruz. Tire'ye mutlaka ziyaretine geleceğiz."

Yerleşik yabancılar Kaymakam Tanrıseven'in ayrılmasından sonra gözyaşlarına hakim olamadılar.

Yerleşik yabancılara teşekkür eden Kaymakam Tanrıseven, "Samimiyetinizden dolayı teşekkür ediyorum. Görev sürem boyunca sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Mutlaka sizleri Tire'ye bekliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2016, 16:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83