TANRISEVEN'İN O TALİMATI BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in talimatıyla sokakta kalan vatandaşların yılbaşı gecesi otelde misafir edilmesi büyük takdir topladı

TANRISEVEN'İN O TALİMATI BÜYÜK TAKDİR TOPLADI
Yılbaşı gecesi hissedilen hava sıcaklığının oldukça düşmesi üzerine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, sokakta yaşayan vatandaşların otelde misafir edilmesi talimatını verdi. Kaymakam Tanrıseven'in talimatı üzerine harekete geçen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Emniyet ve Jandarma ekiplerince, Alanya'da sokakta kalan vatandaşlar tek tek tespit ederek otele yerleştirildi.
Yurdun kar altında olan bir çok bölgesinde bile çalışma yapılmazken, sokakta yaşayan vatandaşlar için harekete geçilmesi, sosyal medyada bir çok övgü yorumu aldı. Türkiye'nin dört bir yanından yapılan sosyal medyada yapılan yorumlarda Kaymakam Tanrıseven'e duyarlılığından dolayı teşekkür edildi.

GAZİANTEP MİLLETVEKİLİNDEN UZER'DEN TANRISEVEN'E TEBRİK

Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Twitter hesabında şunları yazdı: "'Havalar soğuk. Sokakta yaşayan vatandaşların otelde misafir edilmesi talimatını veren Alanya Kaymakamı @hasantanriseven'i alkışlıyorum.
Yapılan bazı diğer yorumlar şöyle:
Hüseyin Öğretici: @hasantanriseven Allah, kimseyi aç-açıkta bırakmasın. Gariban ve evsizlere yönelik bu güzel çabanız için, Allah, sizden razı olsun...
Atilla Yarış: Sayın kaymakamım verdiğiniz bu talimat için tebrik ediyorum ve inşallah diğer kaymaklarımıza örnek olur.
Salih Aslankuş: @hasantanriseven Duyarlılığınızdan ve sergilediğiniz örnek davranıştan dolayı sizleri canı gönülden tebrik ediyorum.Başarılarınız daim olsun.
Öte yandan havanın soğuk olduğu günlerde aynı uygulamanın devam edeceği öğrenildi"

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2016, 14:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83