TANRISEVEN ORUCUNU ASKERLERLE AÇTI

Ramazan Ayı nedeniyle farklı iftar programlarına katılarak toplumun hemen her kesimiyle iftarda buluşan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, bu kez Güzelbağ'ı ziyaret ederek, orucunu askerlerle birlikte açtı.

TANRISEVEN ORUCUNU ASKERLERLE AÇTI

 Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba ile birlikte Güzelbağ Jandarma Karakol Komutanlığına giderek, Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Sadettin Karahan ve askerin iftar sofrasına konuk oldu.

banner111
İftar duasının ardından Mehmetçikle aynı masada iftarını açan Kaymakam Tanrıseven, vatani görevlerini yapan askerlerle bir süre sohbet etti. Kaymakam Tanrıseven, “Sizler ülkemizin dört bir yanından kutsal bir görev için buradasınız. Bu Mübarek Ramazan iftarında sizlerle birlikte olmak ve birlikte oruç açmaktan ziyadesiyle mutlu oldum. Allah sizleri kazasız belasız ve güzel anılarla ailenize kavuştursun. Hepinize hayırlı ramazanlar, hayırlı teskereler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güzelbağ Jandarma Karakol Komutanlığı’nın bahçesinde birlikte içilen çay ve askerlerle yapılan hoş sohbetin ardından iftar programı son buldu.

KAYMAKAM TANRISEVEN GÜZELBAĞ’DA VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Güzelbağ Jandarma Karakol Komutanlığı’nda askerle birlikte orucunu açan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, daha sonra Güzelbağ halkıyla bir araya geldi. Vatandaşın sorunlarını dinleyen Kaymakam Tanrıseven, Güzelbağ Mahalle Muhtarı Mehmet Aygün’den mahalle hakkında bilgi aldı.

Köyden mahalleye dönüşen kırsal kesimi belirli aralıklarla ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, Güzelbağ Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla Mehmet Üzüm’ün mahalle kahvesinde bir araya geldi.

TANRISEVEN “GÜZELBAĞ CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akbaba’nın da eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Tanrıseven, “Bugün iftarımızı Güzelbağ Karakolu’nda yaptık. Sizleri de ziyaret etmek, istek ve sorunlarınızı dinlemek istedim. Bize gelemeyenlere bizim gitmemiz görevimiz. Kent merkezinde olsun, kırsalda olsun Devletin bütün kurumları sizlerin hizmetindedir. Sizlerin sıkıntılarını dinlemek ve problemlerini imkânlar dâhilinde çözümlemek amacıyla, Jandarma Komutanımızla sizin yanınıza geldik. Bizim anlayışımıza göre, Devletin varlık sebebi vatandaşa hizmet etmektir. Güzelbağ Mahallemize yapılacak olan organize sanayi ile mahallemiz cazibe merkezi olacak. Güzelbağ’ı canlandıracağız. Organize sanayi ile iş imkânları çoğalacak" dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, başta mahalle muhtarı olmak üzere vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek gerekli notları aldı. Vatandaşların sorunlarını çözümü için gereken çalışmaların yapılması talimatını yetkili mercilere söyleyeceğini ifade eden Kaymakam Tanrıseven, sorunların elbirliği ile çözüleceğini söyledi.

HASAN DEDE’DEN KAYMAKAM TANRISEVEN’E İLGİ “82 YAŞINDAYIM BUGÜNE KADAR….”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in Güzelbağ Mahallesi ziyareti esnasında yanına gelen mahalle eşrafından 82 yaşındaki Hasan Şahin, “Bu yaşıma geldim, ilk kez senin gibi bir Kaymakam gördüm. 22 adet ameliyat oldum. İlk defa bir Kaymakam benim sağlığımı sordu. Gecenin bu saatinde ilk defa bir Kaymakam Güzelbağ’a geldi. Allah sizden ve Devletimizden razı olsun. Benim isteğim, sizin gibi duyarlı ve bizi düşünen Kaymakamların çoğalması. Sizi unutmayacağım” dedi.

Hasan Şahin’in bu davranışından dolayı çok duygulandığını ifade eden Kaymakam Tanrıseven, “Benim adımda Hasan. Sizler var oldukça bizler yılmadan işimizin başında olacağız. Vatandaşımıza hizmet etmekten ben de mutluluk duyuyorum” dedi.

TANRISEVEN GÜZELBAĞ MAHALLESİNDE TAZİYE ÇADIRINI ZİYARET ETTİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Güzelbağ Mahallesi ziyaretinin son durağı mahalle eşrafından Hüseyin Karataş’ın taziye çadırı oldu. 

Hüseyin Karataş’ın oğlu Hüseyin Karataş ve damatları Süleyman Yıldırım tarafından karşılanan Kaymakam Tanrıseven, acılı aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. Ailenin acısını paylaşıp sorunlarını dinleyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, aile ile bir süre sohbet ederek isteklerini ve sıkıntılarını sordu.

Merhum Hüseyin Karataş’ın oğlu Hüseyin Karataş, Kaymakam Tanrıseven’in ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Sayın Kaymakamımız bizleri unutmayarak ziyaretimize geldi. Allah razı olsun. Başımızdan eksik etmesin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83