Tanrıseven ve Doğan'a yeni görev! Gazipaşa'ya tanıdık yeni kaymakam

Tanrıseven ve Doğan'a yeni görev! Gazipaşa'ya tanıdık yeni kaymakam
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Eski Alanya kaymakamı Hasan Tanrıseven Giresun'a vali yardımcısı olarak atandı. Tanrıseven İzmir Tire kaymakamı idi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerinin liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.

TANRISEVEN VALİ YARDICISI OLDU

2014-2016 yılları arasında Alanya kaymakamlığı görevini üstlenen Hasan Tanrıseven 2016 yılından itibaren İzmir Tire'nin kaymakamı olarak görev yapıyordu. Tanrıseven'in yayınlanan atama kararnamesi sonrasında yeni görev yeri belli oldu. Tanrıseven Giresun iline vali yardımcısı olarak atandı. 

HULİSİ DOĞAN İZMİR'E

Alanya'nın eski kaymakamlarından Hulusi Doğan İstanbul-Avcılar kaymakamlığı görevinden sonra İstanbul vali yardımcılığına atanmıştı. Yeni atama kararnamesi ile Doğan, İzmir vali yardımcısı oldu.

GÜNDOĞMUŞ'TAN GAZİPAŞA'YA

Atama kararnamesine göre Gazipaşa Kaymakamlığı'na Van İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk atandı.  2008-2010 tarihleri arasında Gündoğmuş kaymakamlığı yapan Öztürk evli ve 4 çocuk babasıdır. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2019, 08:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83