Tek Teker Arif ölmeden önce neler söylemişti?

Tek Teker Arif lakaplı Arif Razgatlıoğlu'nun ölmeden önce yaptığı bir kaza sonrası söyledikleri ile kendisini ve gençleri uyarmıştı.

Tek Teker Arif ölmeden önce neler söylemişti?
Tek Teker Arif lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve kız arkdaşı Ülkü Özcan dün Gazipaşa'da geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybettiler. Aşırı hız sonucu bir kamyonete çarpan ikilinin ölümü ülkede şok etkisi yarattı. 

"USTAYIM DEMEMEK GEREKİYORMUŞ"

Razgatlıoğlu 26 Temmuz gecesi Alanya'da bir kaza geçirmiş Finlandiyalı bir kadın motosikleti ile çarpmıştı. Kaza sonrası açıklama yapan Razgatlıoğlu gençleri uyarmış ve kendisini de sorgulamıştı. Razgatlıoğlu son açıklamasında şu sözleri sarf etmişti: 

Demekki şu bir gerçekmiş; hiç bir zaman en iyi motorcuyum, en iyi sürücüyüm, ustayım dememek gerekiyormuş. Barkın Bayoğlu arkadaşımızı daha yeni kaybettik. Onun yaptığı kazanın aynısını dün (26 Temmuz) gece yaptım. Cadde üzerinde karşıdan karşıya geçen Finli bir kadına çarptım. Kadın full sarhoş, uzaktan sellektörüme, korna basmama rağmen üstume üstume koşarak geldi. Ne kadar da kaçmaya durmaya çalıstıysamda kadınla kafa kafaya çarpıştık. Acele ambulans çağırıp kadını hastaneye kaldırdık. Şükür ben de birşey yok, motor ve ben yere bile düşmedik ama çok kötü şeyler olabilirdi. Kadının kaburgası kırık, kalçası, beli mor hasarlı olarak hastanede yatıyor. Ben, karakol, adliye, hastane mekik dokudum. Şükür bir sorun yok ama şunu tam net öğrendim: 
İstediğin kadar kral sürücü, motorcu ol; karşıdan gelen hatalarla herşey olabiliyor. Buna da şükürler edip daha dikkatli, daha hesap edici varsayimları hislerimizi bile kullanarak motor kullanmamız gerektiğine inanıyorum. 27 senedir Alanyadayım ilk defa bir yayaya, insana çarpmış oldum.  

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 13:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83