Teknik personeller sezona 'Merhaba' dediler

Anadolu Teknik Yöneticiler ve Çalışanlar Derneği yangın eğitimi ve sezona merhaba yemeği düzenlediler

Teknik personeller sezona 'Merhaba' dediler
Dün akşam Konaklı Titan Select Otel'de, Behlül Bayram'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen yangın konulu eğitim seminerine dernek yönetim kurulu üyeleri, derneğin danışmanı, kurucusu Ali Baki Kazancı, HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni , HOTED yönetim kurulu üyesi Muzaffer Arı , Eğitim Komitesi Başkanı Sema Yorutur ve Cemile Sayar, Murat Arıncı, Altın Kepçe Aşçılar Derneği Başkanı ve ilgili firmaların temsilcilerinin yanısıra çok sayıda teknik müdür ve teknik çalışanları katıldı.
Geceye onur konuğu olarak katılan HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, Ali Baki Kazancı ve Murat Arıncı kısa birer konuşma yaptılar. Konuşmacılar meslek örgütlerinin ve çalışmalarının önemine deginerek, tüm turizm camiasına ve turizm emekçilerine 2018 sezonunun hayırlı uğurlu olmasını dilediler. Dernek Başkanı Eren Kötenci ise yaptığı kısa konuşmasında gecenin sponsoru Behlül Bayram ve onur konukları başta olmak üzere, katılan ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Behlül Bayram'ın sunumuyla yaklaşık iki saat süren yangın eğitimi konulu seminer sonrasında sponsor firma ve gecenin onur konuklarına çiçek takdim edildi. Seminer akşam yemeği ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 11:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83