TEMAD Alanya Şubesi Gaziler Gününü kutladı

TEMAD Alanya Şubesi Gaziler günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.Açıklama şöyle:

TEMAD Alanya Şubesi Gaziler Gününü kutladı

 Bugün, Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e,Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 19 Eylül 1921 tarihinde ‘Gazi’lik unvanı ve ‘Mareşal’ rütbesi verilişinin yıl dönümü ile birlikte, kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü korumak ve uluslararası barış ve güvenliğe katkıda bulunmak için, üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek hayatlarını ortaya koyan ve gazilik onuruna erişen kahraman vatan evlatlarının şanlı gününü kutlamanın onur ve heyecanını yaşıyoruz. 

banner111
       Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘’Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir. Her zaferin mayası sendedir. Her zaferin en büyük payı senindir.’’ Sözü akıllardan çıkmamalıdır.

      Böylesine anlamlı bir günde, şehitlerimiz ve gazilerimiz için söylenecek hiçbir söz elbette onların kahramanlıklarının karşılığı değildir. Ancak, unutmamalıyız ki, bugün gazilerimiz ve onların aileleri için yapılacak yasal düzenlemelere de hala büyük ihtiyaç vardır. Canını hiçe sayarak ölümü göze alan kahramanlığın sembolü gazilerimize ve onların ailelerine sahip çıkmak, bundan sonraki yaşamlarını bu onura layık bir şekilde sürdürmelerini sağlamak bu ülkede yaşayan her vatandaşımızın ve siyasi parti ayrımı gözetmeksizin tüm siyasilerin en büyük görevidir.

       Gaziler Günü vesilesiyle, başta Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anarken, tedavileri devam eden kahraman gazilerimize acil şifalar diliyor; hayatta olan gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli aile bireylerine şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.  
                       

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 14:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83